100 Code kommer til marts

Det er efterhånden en ældre nyhed, at HBO har sikret sig rettighederne til serien 100 Code/The Hundred Code, og nu er det også kommet frem, hvornår serien får premiere. Der sker nemlig den 6. marts, hvor første afsnit vil kunne ses på HBO Nordic.

Serien er primært indspillet i Sverige, og det er også svenskeren Michael Nyqvist (Mænd der hader kvinder etc), der spiller en af de to hovedroller. Den anden spilles af Dominic Monaghan (Lost, Ringenes Herre).

Dominic Monaghan spiller en kriminalefterforsker fra NYPD, der bliver ekstraordinært bliver sendt til Stockholm hvor han skal hjælpe politiet i den svenske hovedstad med at opklare en række mord på blonde kvinder med blå øjne. Den svenske efterforskningsleder Mikael Eklund, der som udgangspunkt ikke har meget tilovers for den amerikanske kollega spilles af Nyqvist.

Robert Moresco er hovedinstruktør på serien, udover at have instrueret lidt serier har han vundet en Oscar for at have skrevet manuskriptet til Crash sammen med Paul Haggis. Udover at have instrueret er han også executive producer på serien.

MGT (Modern Times Group) der står bag kanaler som TV3, 3+ og også har Viaplay i porteføljen har også sikret sig rettighederne. Det vides dog endnu ikke hvornår serien vil have premiere her.

 

 

 

Skriv en kommentar