5 serier at se på Netflix

Nu har efteråret meldt sin ankomst og dermed er det også blevet lidt mere køligt og gråt i vejret. Det kan godt være en trist overgang, men vi skal huske på at det åbner op for andre hyggelige ting, som vi ellers har mindre tid til i løbet af sommeren. Nu er tiden igen kommet til at hygge i sofaen med en god film eller serie. Så find de hyggestrømperne frem og lav en kande varm kakao, så skal vi hjælpe dig med at finde en god serie, eller to. Vi vil tage et kig på, hvad Netflix har at tilbyde i disse tider. Techrader.dk har en top-40-liste hvis du har svært ved at vælge, men vi vil bare kigge lidt nærmere på top-5.

Før vi starter med top-5-listen, vil vi lige slå et personligt slag for serien Ozark. En krimi, drama, thriller serie der virkelig kan opsluge dig. Serien handler om oprettelsen af et kasino, hvidvaskning af penge, og en familie der kæmper for at blive sammen og overleve. Hvis du er til krimi og serier der får hårene til at rejse sig på armene. Ja, vi har godt nok et stort udvalg af underholdning og spil online af enhver slags, herunder et websted, der udelukkende er dedikeret til netop det, men nogle gange er det bare det bedste at se en god serie.

Lad os komme i gang! Øverst på listen lige nu er, Post-Mortem, en Netflix Original-serie fr a Norge, udgivet her i August. Der er en 6-delt serie der blander vampyr-genren med nordisk kultur og en masse foruroligende mørk humor. Hovedpersonen er Liv Hallangen som først bliver fundet død, men senere er genopstået med en stor appetit på menneskeblod. Livet i Skarnes bliver aldrig det samme igen.

Nummer to på listen er er Hit & Run, som også blev udgivet i August. Det er en mand der som har får vendt sit liv på hovedet, da hans kone dør på mærkelig vis nemlig et hit & run ”uheld” i Tel Aviv. Nu går jagten på at finde sandheden, men sandheden kommer ikke let. Han bliver fanget i hemmeligheder og intriger, han aldrig vidste eksisterede. Hvis du er til action, krimi og drama, så er det helt sikkert noget for dig.

Nummer tre på listen er miniserien Cocaine Cowboys som er baseret på de virkelige hændelser af to unge mænd der ikke gennemfører high school, men til gengæld bliver de to mest rige og indflydelsesrige narkobaroner i Miami. Det er ikke en let vej for dem og serien varer over flere år. Dokumentar, krimi og historie er genrerne på denne miniserie og den vil helt sikkert fange ind opmærksomhed.

Nummer 4 på listen er ikke en helt ny serie, men det bliver den ikke mindre god af. Det er nemlig Lucifer. Til dem der ikke endnu har set serien, så er det kort fortalt en serie der handler om hvis Lucifer besluttede sig for at komme op fra helvede og hellere ville leve blandt mennesker. Det involverer kærlighed, intriger og at styre sin egen natklub. D. 10. september udkom 6 sæson, så det er vist værd at genbesøge denne klassiker.

 

Nummer 5 på listen er intet mindre end Master of None. Det er en drama venskabs/romantisk komedie. Serien har flere sæsoner fra tidligere, som du måske allerede har set, men hvis ikke så er det med at komme i gang. Master of None handler om en den unge Dey, der gerne vil leve af at være skuespiller og så alt hvad der hører derind under romantik, dating, venskaber, og kulturelle udfordringer. Mange mener det er noget af det bedste du finder på Netflix.

Sidste serie vi skal kigge på, er Young Royals. Der er tale om en Svensk dramaserie der følger den unge prins Wilhelm. Han skal vænne sig til livet på en kostskole for rige unge mennesker og det er ikke altid let, slet ikke når han finder sig selv i den situation at være tiltrukket af en af de andre unge mænd. Serien berører emner som seksualitet, familie drama, kærlighed, skuffelser, sorg og små glæder i livet. Serien er på 6 episoder.

Så er vi kommet vidt omkring og har set på lidt forskellige genre. Listen på Techradar har 35 andre forslag, så der kan du finde endnu mere inspiration. Nu er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang med efterårshyggen.

 

Skriv en kommentar