Bag om kameraet på Marco Polo

Om ganske få dage er der premiere på Marco Polo, der er en af Netflix’ helt store satsninger. Serien skal følge op på store succeser som Orange is the New Black og ikke mindst House of Cards.

Angiveligt har Marco Polo haft et budget på omkring 90 millioner dollars, hvilket er i omegnen af det samme som netop House of Cards. Det forlød på daværende tidspunkt, at Netflix skulle have omkring 800.000 nye kunder, hvor for at serien skulle være en god forretning – Netlifx fik på rygtebases mere end 15 millioner på baggrund af den, hvilket naturligvis også har givet dem blod på tanden for at prøve med mere.

Om Marco Polo kan skabe millioner af nye kunder også vil tiden vise. Premieren nærmer sig i hvert fald, og i den forbindelse er der blevet sendt lidt bag-om-kameraet optagelser på nettet, der skal tease for serien.

Optagelserne viser lidt om hvordan nogle af kampscenerne i den serien er optaget.

Hvis du er interesseret, så er det altså på fredag, at serien har premiere. De første to afsnit er instrueret af nordmændene Joachim Rønning og Espen Sandberg, der stod bag den fremragende Kon Tiki.

Skriv en kommentar