Bedre film og serier på Netflix efter stort overskud

Du kender det nok, du sidder og kigger rundt på Netflix og selvom der er tæt på uanede muligheder, er det bare som om der mangler noget. Og det gør der, for Netflix bugner især med gammelt indhold og dårlige film og serier. Der er selvfølgelig også godt indhold at finde på Netflix, men i det store hele, er det så absolut den streamingtjeneste der har mest ligegyldigt indhold. Men det er der heldigvis håb for, for i forbindelse med at Netflix netop har indleveret deres årsrapport for 2013.

I denne forklarer Netflix, hvordan de vil bruge tre milliarder dollars på nyt film- og TV-indhold i 2014, det svarer rundt regnet til 17 millarder danske kroner og med dem i hånden, skal Netflix nok have råd til at købe mere spændende film og serier til deres tjeneste.

Af samme årsrapport fremgår det at Netflix havde et overskud på ikke mindre end 112 millioner dollars, hvilket svarer til 618 millioner kroner i overskud sidste år. Der er dermed ikke noget at sige til at markedsføringsindsatsen stiger og stiger, Netflix er ude med riven. Omvendt stod det også klart da de afgav regnskabstal, at Netflix ikke har kunne følge med den vækst at nye kunder som de ellers havde spået overfor deres investorer, det betød også et prompte fald i aktiekursen hos Netflix.

I løbet af de næste tre år, vil Netflix bruge ikke mindre end seks milliarder dollars på nye film og serier til tjenestens katalog.

Vil du vide mere om Netflix? Så læs vores anmeldelse, her.

Skriv en kommentar