Bedste smartphone til stream

Hvis du som mange af os er meget på farten, og eksempelvis pendler mellem landsdele i toget, og læser med her, er der en god sandsynlighed for at du også streamer en del ser og lignende. Når man streamer meget på farten er der især to ting der har stor betydning.

For det første kræver det at du har et godt signal, der er stabilt og naturligvis helst 4G, så kvaliteten af streamingen bliver god. Langt de fleste danske selskaber har heldigvis efterhånden så godt signal, at dette sjældent bliver det helt store problem.

For det andet kan det være en rigtig god ide at vælge en model, der både har en stor skærm, men som også har et godt batteri. Der er ikke meget sjov ved at have en smartphone, der løber tør efter et par timer, hvis man ikke lige har mulighed for at oplade undervejs, hvilket der ikke altid er garanti for i de danske toge.

Her er der stadig mange telefoner der efterlader gevaldig plads til forbedring, for selvom Apples iPhones eksempelvis er blevet meget bedre, så er det stadig meget langt fra at være optimalt, og man skal ikke forvente at kunne streame et par afsnit af ens yndlingsserie både frem og tilbage fra hjemmet til skolen/arbejdet og samtidig have strøm nok til resten af dagen.

Du kan finde en mobiltelefon med effektivt batteri her, og selvom de fleste langt hen ad vejen benytter den samme teknologi, så er der rent faktisk meget stor forskel i effektiviteten af batteriet. Det er dog langt fra altid at en høj pris hænger sammen med det bedste batteri.

Batteriet er naturligvis en vigtig faktor for oplevelsen, men derfor bør du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten af skærmen, for her kan der også være stor forskel, og her hænger pris og kvalitet i højere grad sammen.

Skriv en kommentar