Bedste sportsbegivenheder til streaming i 2022

De nye år byder på store sportsbegivenheder, du ikke må gå glip af. Den allerstørste, overskyggende sports event er naturligvis VM i herrefodbold.

VM afholdes kun hvert fjerde år, hvordan hypen altid er voldsom. Hele verdens lande kæmper om at komme til stop og hæve det vidunderlige trofæ. I 2022 bliver det endnu mere interessant for os danskere, da herrelandsholdet spiller fænomenalt for tiden.

Ellers byder året på en genetablering af de samme årlige events, som så en bremse under coronapandemien.

Hvordan nyder du bokse- eller fodboldkampen?

Hvis man vil have det fulde udbud af odds til 2022 store boksekampe, til Champions League eller til Tour de France, så kan man overveje at finde bettingsider, som ikke har licens. Disse sider vil nemlig kunne tilbyde flere bets, derfor spiller folk på betting sites uden licens. 

Chancen for, at du også søger derhen, er temmelig stor. For at oddse er blevet utrolig populært i den danske som udenlandske befolkning. Mere retvisende er det måske at sige, oddset har fortsat sin høje status i Danmark som udlandet.

I dag har vi blot samlet de glade spillere på nettet, hvor du som spiller oplever væsentlig større tillid til bookmakeren. Jovist var der noget nostalgisk over at oddse mod vennerne eller med bookmakeren på gadehjørnet. I dag er det blot langt mere sikkert og behageligt for spillerne.

VM i Qatar står over alt andet

Den største sportsbegivenhed i år er uden sammenligning VM i Qatar. Allerede inden begivenheden har fløjtet til klar til første kamp har begivenheden fået stor mediebevågenhed. Det er ud til både at blive en enorm begivenhed, hvor de velkendte fodboldhold skal dyste om at komme frem til guldet.

Det ser også ud til at blive en sportsbegivenhed, hvor politik og symbolske handlinger ikke vil holde sig væk.

I den lille ørkenstat er der bygget enorme stadions, hvor de mange fodboldkampe skal spilles. Det har først en masse politiske spørgsmål med sig, men når fløjtet starter er der formentlig kun en ting på spillernes hjerne – at vinde guldet.

På nuværende tidspunkt er den næste umuligt at gætte sig til en vinder. Belgien ligger altid som favoritter, men skuffer ligeledes også altid. Frankrig er også altid favoritter, men de spillede ligesom Tyskland meget lidt imponerende under EM.

Så er der Argentina og Brasilien, som også er storfavoritter, hvor først nævnte endte med at vine Copa America over sidstnævnte. Til sidste er der selvfølgelig EM-mestrene Italien, som sagtens kunne gå hele vejen.

NBA, NFL og Formel 1

Udover VM i Qatar byder 2022 også på de velkendte sportsbegivenheder, som vi har været berøvet over de sidste snart to år. Formel 1 har været ramt af utrolig mange aflyste programmer, men ser ud til i år at kunne afvikles relativt normalt.

NBA og NFL har ikke været aflyste, men har spillet for tomme sale. Det har også ændret sig, og spændingen er steget i begge sportsgrene, hvor det vil visse sig, om ikke tilskuerne får en stor betydning for, hvem der vinder i år.

Skriv en kommentar