Better Call Saul rammer Netflix om tre uger

Der har været skrevet meget om spin-off serien af Breaking Bad, der har fået navnet Better Call Saul, og som titlen antyder, naturligvis handler om den lyssky advokat Saul Goodman, der hjalp Walter og Jessie ved talrige lejligheder.

Nu har Netflix Danmark så afsløret, hvornår vi kan se serien på streamingtjenesten herhjemme. Serien rammer Netflix den 9. februar, hvor første afsnit vil kunne ses, dagen efter kommer afsnit 2, og herefter vil de resterende otte afsnit kunne ses hver tirsdag fra kl 08.00

Det betyder også, at Netflix gør lidt op med den måde de normalt viser serier på.  Når en serie har premiere på Netflix, plejer man at kunne se samtlige afsnit med det samme, men med Better Call Saul er man altså nødt til at væbne sig med tålmodighed.

Hvis man skal tro alle de første rygter, så er der god grund til at glæde sig. De få udvalgte der har fået lov til at se de første par afsnit, er nemlig ganske begejstret for resultatet.

Vi har da også allerede sat et kæmpe kryds i kalenderen den 9. februar. Generelt lader det til at blive en rigtig god måned. Sidste weekend rammer tredje sæson af House of Cards nemlig også Netflix.

Skriv en kommentar