Better Call Saul trailer

Det er populært med spin-off serier i øjeblikket. Når en god serie stopper, eller lakker mod anden er der flere af de store selskaber, der øjner chancen for at ride videre på succesen med en spin-off serier. The Walking Dead er på vej med en, og så er der en på vej fra Breaking Bad.

Og det er sidstnævnte det handler om her, der er nemlig netop kommet den første trailer til Better Call Saul, der naturligvis handler om Saul Goodman, advokaten der med lettere lyssky metoder hjælper Walter White og Jesse Pinkman med deres mange millioner i den formidable Breaking Bad. 

Better Call Saul har naturligvis Bob Odenkirk i hovedrollen som Saul, og er en form for prequel til Breaking Bad og foregår i samme univers, hvor der også vil være overlap af nogle personer fra tid til anden. Blandt disse er eksempelvis Mike Ehrmantraut (spillet af Jonathan Banks).

Serien er skabt af en del af bagmændene fra Breaking Bad, så der er god grund til at glæde sig. Better Call Saul får premiere i starten af februar i USA, og når serien har kørt der, rammer den Netflix både i USA og Europa, hvilket givetvis bliver i den tidlige sommer.

 

Skriv en kommentar