Billige smart home lyskilder

Når det kommer til smarte og intelligente smart home lyskilder, er der ingen tvivl om at Phillips Hue, er det første mærke, som mange nok vil tænke på. De var blandt de første der introducerede de smarte pærer, der kan styres som en del af ens intelligente hjem. Siden Hue blev introduceret tilbage i 2012, er der kommet mange alternativer på markedet – nogle bedre end andre.

Blandt de absolut bedste alternativer finder man Nedis smartlife. På mange punkter minder Nedis og Hue meget om hinanden, når det kommer til lyskilder. Priserne er dog ret langt fra hinanden, selvom teknologien mere eller mindre er den samme. At investere i Hue til en stue eller et enkelt rum, er ikke noget der vil vælte økonomien for mange, men begynder man at ville overveje at skifte alle sine pærer med Hue, begynder det at være en investering på mange mange tusinde kroner.

Står man i den situation, kan det derfor også være værd at overveje, om det kan betale sig at kigge efter nogle af de billigere alternativer. Her er Nedis altså et af det absolut bedste marked. Køber du eksempelvis 2 Nedis pærer vil du skulle af med omkring 200 kroner, skal der stå Hue på dem, skal du typisk betale det dobbelt eller mere.

Hvad skal du bruge for at komme i gang?

Det korte svar til dette er – ingenting. Modsat nogle af de andre modeller på markedet, skal man ikke have noget startkit for at komme igang. Det eneste de smarte pærer kræver at du har app’en installeret og naturligvis at du har WiFI og en router, da lyset styres via dette. Udover at man kan styre lyset med sin app, så kan man også styre den med sin stemme, hvis man bruger Google Home eller Amazon Alexa.

 

Skriv en kommentar