The Blacklist er tilbage

Efter en alt for lang pause er The Blacklist endelig tilbage på Viaplay fra i morgen, hvor man efterfølgende kan følge Red Reddington og Elizabeth Keen i serien, der er produceret af eksempelvis Jon Bokenkamp og Hollywood veteranen John Davis.

James Spader spiller på forrygende vis den tidligere agent og storforbryder Red Reddington, der efter mange år på FBI’s liste over de 10 mest eftersøgte forbrydere, kommer frem fra sig skjul og nu hjælper FBI med at fange verdens farligste mænd, med en skjult agenda, som vi dog endnu ikke helt har fået afsløret i løbet af den første sæson og halvdelen af anden.

De to seneste år har James Spader været nomineret til en Golden Globe for sin rolle. I USA havde det nyeste afsnit premiere i forbindelse med SuperBowl finalen, der blev spillet i søndags, hvor hele 26 millioner seere så med. Hvor mange der kommer til at se serien i de kommende måneder, kommer givetvis til at afgøre, om Blacklist også får en sæson 3.

Anden del af sæson 2 kan som sagt ses på Viaplay fra i morgen, og første sæson og første halvdel af anden sæson kan naturligvis også stadig ses, hvis du endnu ikke er kommet i gang.

 

 

Skriv en kommentar