Blockbuster er tilbage

Medmindre du hører til blandt du helt unge, er du sandsynligvis vokset op med Blockbuster, hvor der i årtier var et kæmpe udvalg af leje og købefilm, men hvor butikkerne begyndte at lukke rundt omkring, inden kæden til sidst drejede nøglen om på grund af svigtende salg.

På mange måder havde Blockbuster ikke helt fulgt med tiden, og blev ved med at satse på det fysiske marked, selvom tendensen mere og mere bar i retning af det mange af os godt vidste, nemlig at der ville blive streamet mere og mere.

Nu er Blockbuster så tilbage, og denne gang er det ikke med en masse fysiske butikker rundt om i landets større byer, men som digital udlejer, hvor du kan se indholdet på alt fra smartphone og tablet til PlayStation, Smart tv og din computer.

Du kan købe eller leje både film og serier, og ligesom man kender fra “gamle dage”, så kan man købe et klippekort og dermed få rabat. En premierefilm koster eksempelvis 49 kroner, men hvis du køber et klippekort til 99 kroner, får du tre valgfrie film, og pludselig er tjenesten billigere end mange af de andre på markedet.

I anledningen af lanceringen har de sponseret denne Just-Eat video og dette indlæg da pizza og lignende nu en gang bare går rigtig godt i hånd med film. Det skal blive spændende at følge Blockbusters nye indtog på det danske marked, hvor der i forvejen er mange udbydere, men ikke mange er har det samme navn som Blockbuster har opbygget gennem mange år.

Du kan naturligvis finde tjenesten på Blockbuster.dk

 

Skriv en kommentar