Boxee Box


Der findes mange streamingtjenester på internettet, fælles for langt de fleste af dem er, at de kræver en computer eller tablet for at kunne bruges. Hvis du er træt af at skulle trækker kabler, eller havde din iPad frem eller at skulle betale for løsninger, hvor du kun ser en lille del af indholdet, så kunne løsningen meget vel være en Boxee Box.

Få Boxee Box billigt, klik her
Selvstændig medieafspiller
Boxee Box er en medieafspiller, eller rettere en dma (digital media adapter) der klarer sig helt selvstændigt. Den skal altså ikke sættes til en computer eller lignende for at fungere. Det eneste den kræver, er en internetforbindelse, og så er der ellers åbent for en verden af muligheder inden for tv-udsendelser, tv-serier og ikke mindst film naturligvis. Boxee Box’en var den første box der for alvor lykkedes med at gøre internet tv brugervenligt og dermed mere tilgængeligt for de almindelige forbrugere.

Det eneste der kræves for at få det til at fungere er to ting. For det første at man tilslutter boxen til sit internet, enten ved hjælp af kabel, der kan foretrækkes for stabilitetens skyld eller til det trådløse, hvilket de fleste foretrækker for at slippe for rodet med ledninger. Og for det andet, at man opretter en konto hos Boxee, der kan bruges til en masse sociale funktioner, selvom det nok ikke er grunden til, at særlig mange vælger at investere i afspilleren.

Gratis og sparsomt uden Netflix
Alt gratis indhold på Boxee Box er ganske gratis, hvilket også er grunden til at mange vælger at købe den. Der er dog den væsentlige forskel fra andre og nyere streamingtjenester, at udvalget er stærkt begrænset. Meget af det indhold der er på boxen, kan også findes på YouTube og andre lovlige kanaler. Desuden er Boxee Box et amerikansk produkt, og derfor er der også meget af indholdet der er begrænset til det amerikanske marked.

Der findes en væld af muligheder for at omgå boxens danske begrænsninger ved hjælp af VPN og lignende. Dette må du dog selv finde frem til. Men gør du det, åbner der sig en helt ny verden af indhold, der gør, at Boxee godt kan være en god investering, men i den danske udgave, findes der mange bedre alternativer.

For nyligt er Netflix dog blevet tilføjet på Boxee Box’en, hvilket naturligvis har givet indholdet et gevaldigt spark i den rigtige retning. Problemet er bare, at en Boxee koster det samme som Apple TV, hvor der også er adgang til Netflix, og at den derfor ikke meget mere bevendt end Apples lille maskine. Desuden er indholdet på Netflix som bekendt ikke gratis, hvilket ellers er grunden til at mange vælger at købe en Boxee Box, at slippe for betalt indhold. Dog har Boxee Box’en en række fordele. Eksempelvis er fjernbetjeningens lysår foran Apple’s ditto, og desuden kan den som nævnt afspille stort set alle filmformater du måtte have liggende.

Se dine egne film
Du kan dog også “bare” bruge Boxee Boxen som en afspiller til dine film, som du på den ene eller anden måde har downloadet. Den kan afspille stort set alle formater. Du streamer filmene direkte fra din computer eller server, så på mange måder er Boxee Box en anden måde at få sig et smart-tv, hvis man ikke er allerede er i besiddelse af et sådant. Boxee Box siges at afspille i Full HD altså 1080p. Hvis du sammenligner det med en blu-ray film, vil du dog nok godt kunne se forskel uden at skulle tælle pixels.

Der findes mange forhandlere af Boxee Boxen, du kan eksempelvis købe den hos Elgiganten, Dustin, Cdon.com og mange andre steder. Prisen ligger ligesom Apple TV omkring 900 kroner.

  • Hvordan kan jeg opgradere min boxee, Den vil Ikke finde internettet, hverken wifi eller Ethernet, og har chekket at kablet virker ??!

Skriv en kommentar