Brug din normale fjernbetjening til styre dit Apple TV

Vidste du at det var muligt, at bruge din helt egen fjernbetjening, til at styre dit Apple TV? Du behøves ikke bruge Apples egen lille fjernbetjening, til at navigere rundt på dit Apple TV, læs med her og lær hvordan du gør.

Før vi kan komme i gang, skal vi lige sikre os, at du allerede er i besiddelse af en Apple remote, hvis du ikke har adgang til en, kan du låne en af en bekendt, vi er desværre nødt til at have en Apple fjernbetjening, for at indstille Apple TVet til at tage imod din normale fjernbetjening.

Sådan kommer du i gang med din normale fjernbetjening

  • Naviger dig vej frem til Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger > Husk fjernbetjening.
  • Du bliver nu bedt om at vælge de knapper, som du vil bruge til at styre dit Apple TV, for at lave det så enkelt som muligt, bør du bruge din fjernbetjenings normale taster og ikke for eksempel vælge op-pilen til at være nedaf-pilen.
  • Hver gang du bliver bedt om at indstille en speciel knap, skal du holde den knap nede du ønsker at vælge. Dette skal du gøre ind til statuslinjen lyser helt blåt, hernæst kan du gå videre til den næste knap i rækken.
  • Du får først muligheden for at vælge de mest elementære knapper, når disse er indstillet, får du mulighed for at indstille yderligere knapper – her skal du dog først navigere til Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger og vælge den fjernbetjening du lige har tilføjet. Du vil nu være i stand til at ændre de resterende af knapperne og tilføje mange flere.

Skriv en kommentar