C More

CMORE

C More er en streamingtjeneste, hvor du kan se film og serier for hele familien. C More har underholdning til hele familie, i det de både har film og serier inden for action, drama, komedie, thriller, gys og dokumentarer. Derudover har C More også børneindhold, hvor du kan finde alle børnenes favoritter som f.eks: Happy Feet, Gummi T, Gurli Gris og meget andet.

Hvad koster C More?

C more har tre forskellige prisklasser, alt efter hvor meget indhold du vil have adgang til. Derfor findes der tre forskellige pakker, som du kan købe dig adgang til.

C More Film og Serier koster 99kr om måneden, og giver dig adgang til alle film og serier, som der ligger på tjenesten.

C More Golf koster 79kr om måneden, og giver dig adgang til alt den golf, som C more har rettighederne til. Det indbefatter US PGA Golf Touren, som C More har rettigheder til og, at du som kunde med C more Golf pakken kan se.

C More Film Serier og Golf koster 129kr om måneden, og giver dig adgang til alt det overstående. Dermed er denne pakke den ultimative pakke hos C More, hvis du både ønsker at se de film og serier, som C More tilbyder, men også gerne vil følge med i US PGA Golf touren.

C More har ingen binding, og derfor kan du afslutte dit abonnement, når du vil, uden du skal betale til noget, som du ikke benytter længere.

 

Tilmeld dig C More her
 

Hvor kan du se C More henne?

Du kan se C more på alle de gængse platforme, du forventer, du kan se film og serier på. Det indebærer selvfølgelig din computer, uanset om det er PC Eller Mac, din tablet og smartphone, uanset om det er iOS eller Android enheder. Gennem dit Apple TV Gen. 4, gennem dit Chromecast eller gennem dit Samsung Smart TV hvor du kan hente appen.

Dermed kan C More på dette parametre måle sig meget godt med de andre streamingtjenester, og du vil derfor ikke gå på kompromis med noget ved at vælge C More.

Hvem er C More for?

C More rammer en meget bred målgruppe. Der er indhold til alle slags mennesker, og derfor er det svært at pege præcis på, hvem der skal bruge C More. Det bedste du kan gøre, er nok at se nogle af deres film og serier igennem, og se om udvalget er noget for dig, inden du vælger, hvilken tjeneste du vil benytte dig af
C More kan dog være lige præcis for dig, som er meget interesseret i golf. C More har rettighederne til US PGA Golf touren, og derfor er C More stedet, du skal være for at se det i Danmark.

Hvis du er mere til noget for ungerne så er Disney Plus måske også en mulighed.

Skriv en kommentar