Dansker skal instruere True Detective

I den første sæson af True Detective, der kan ses på HBO Nordic, blev samtlige afsnit instrueret af  Cary Joji Fukunaga, hvilket er meget specielt for en serie, hvor der som regel er en masse instruktører tilknytte (naturligvis med undtagelser).

Anden sæson af den populære serie kommer til at være anderledes på mange punkter, og i instruktørstolen kommer der også til at være ændringer.  Cary Joji Fukunaga skal ikke instruere længere, men det skal derimod en række andre instruktører, og en af dem er danske Janus Metz.

Janus Metz arbejder sammen med Nic Pizzolatto (forfatteren bag True Detective) på et nyt projekt der hedder Galveston, som der ikke er mange detaljer ude om i skrivende stund, men det er altså ikke det eneste de kommer til at arbejde sammen på.

Faktisk har Janus Metz allerede skudt de første scener sammen med Colin Farrell og Rachel McAdams, der er to af hovedrollerne i den kommende anden sæson. Metz er mest vant til at lave dokumentarfilm (han slog igennem med Armadillo), hvor holdet er noget mindre end i en stor produktion som True Detective, og det er da også med store ærefrygt, at han har sagt ja.

Blandt de andre instruktører på serien finder man Justin Lin (manden bag de seneste Fast & Furious film). Han skal stå for instruktionen af de to første afsnit i serien, så alt tyder på, at der bliver tale om en lidt anden stil, men det vil tiden naturligvis vise.

Der er endnu ikke sat en dato på, hvornår anden sæson kommer til at få premiere på HBO, men vi er uden tvivl mange, der venter med ekstrem stor spænding.

 

Skriv en kommentar