De 5 bedste familiefilm på Netflix Danmark

Der er ikke meget, der er mere hyggeligt, end når hele familien samles og ser en god film, som alle kan sidde og grine med af. Netflix bugner af denne slags underholdende familiefilm, og derfor kan det også være svært at finde ud af, hvad det lige er for en man skal bruge sin kvalitetstid på. Derfor har vi samlet en lille oversigt eller topliste om man vil, over fem film, som er gode for hele familien og som vil vække begejstring hos både store og små.

Charlie & chokoladefabrikken:
Mester instruktøren Tim Burton har endnu en gang arbejdet sammen med Johnny Depp på filmen Charlie& Chokoladefabrikken, og resultatet er en magisk familiefilm, hvor alt kan ske, når Willy Wonka (Depp) byder inden for i sin chokoladefabrik fyldt med mærkelig maskiner, umpa-lumpaer og et magiske eventyrer. Charlie og Chokoladefabrikken er lige tilpas skør og mærkelig blandt med en god portion morale og stof til eftertanke. Den fungerer på mange planer, uanset om man er barn, teenager, eller voksen med et ungdommeligt sind.

 

Guide: Sådan får du Netflix til kun 17 kr – helt lovligt

 

Goonierne
Det kan godt være at Goonierne, som er skrevet af selveste Steven Spielberg snart er 30 år gammel, men det betyder på ingen måde at tiden er løbet fra den. Det er en af den slags film der var godt i firserne, halvfemserne, nullerne, stadig er det nu, og sikkert også er det om ti år. I filmen kommer en lille gruppe børn ud på en hæsblæsende skattejagt, da de finder et hemmeligt skattekort. En rigtig eventyrfilm for hele familien, skrevet af Mr. Hollywood Steven Spielberg og instrueret af Richard Donner, der har stået bag actionklassikere som dødbringende våben, så det er garanti for fart over feltet.

Shrek (og shrek 2 og 3)
Et par af historiens mest populær tegnefilmsfigurer er uden tvivl trolden Shrek og hans trofaste ven Æsel, og det er ikke noget tilfælde. Shrek filmene er nemlig fulde af helt fantastiske scener, med halsbrækkende underholdning og lårklaskende humor med fantastisk sjove replikker. Det hele er hver gang pakket ind i virkelig gode historier og fantastiske manuskripter, der trækker på mange andre kendte eventyr, hvilket gør, at man får noget forskelligt ud af filmen alt efter hvor gammel man er, og hvor velbevandret man er i de klassiske eventyr.

Kung Fu Panda (1,2 og 3)
Findes der pandaer, der kan kung fu og som har lært det af en gammel rød panda og hvis bedste venner er en slange, en tiger, en hejre, en knæler og en abe? Det gør der nok ikke, men heldigvis er det kun fantasien der sætter grænser, når Dreamworks laver deres fremragende animationsfilm for hele familien. En af de absolut bedste, de har lavet er historien om Po, en panda med store drømme om at blive en stor kung fu kæmper og mod alle odds rent faktisk også bliver det. Filmen er fyldt med en masse fantastisk action go naturligvis også en solid portion humor og sjove karakterer, der gør at filmen bare flyver af sted fra start til slut.

Zookeeper
Kevin James, som man nok kender som Kongen af Queens, spiller hovedrollen som Griffin, der finder ud af at dyrene i den zoologiske have, hvor han arbejder faktisk kan tale. De har egentlig svoret ikke at ville tale med ham, men da han gang på gang dummer sig i kærlighedens tegn, bryder de tavsheden og beslutter sig for at hjælpe ham. Og det er godt, for han har brug for alt den hjælp han kan få. Zookeeper er måske ikke en film for de mindste børn i familien, men med lidt større børn er det en underholdende film, hvor de talende dyr leverer den ene komiske scene efter den anden.

Skriv en kommentar