Den Emmy vindende Utopia stoppes

For et par dage siden, vandt den britiske serier Utopia en International Emmy pris for bedste dramaserie. Paradoksalt nok har The Channel 4 dog valgt ikke at forlænge serien med en tredje sæson, og det ser derfor ud til at den bliver stoppet medmindre et andet selskab skulle vælge at investere i den.

Det kan godt være, at du aldrig har hørt om serien, for det er det nok de færreste der har, alligevel er den begyndt og få mere og mere hype. Dette skyldes ikke mindst, at mesterlige David Fincher skal lave en amerikansk udgave af serien for HBO.

Udover at stå bag film som Se7en, Fight Club og senest Gone Girl, debuterede Fincher sidste år som serie producer, da han stod bag den fremragende House of Cards, der indtil videre har kørt  i to sæsoner, og til februar kommer med en tredje.

David Fincher har et fantastisk blik for fortællinger, ikke mindst når han har god tid til at opbygge dem, hvilket naturligvis er tilfældet med en tv-serie. Det er derfor en serie, der er mange, der ser frem til med stor spænding, og det har altså været med til at skabe lidt opmærksomhed omkring den originale engelske version – der altså nu er droppet.

Skriv en kommentar