Den mest søgte tv-serie på Google

Hvert år ved denne tid udsender Google deres store oversigt over, hvad der har været det mest søgte i årets løb på verdens ubestridt største søgemaskine, og 2014 er naturligvis ikke nogen undtagelse.

Listen indeholder de mest søgte ting inden for forskellige kategorier og en af dem er TV-serier. Her i landet har vi søgt meget på tv-serier i løbet at året, men det er ikke ellers meget omtalte serier som Breaking Bad, Sons of Anarchy, Fargo, True Detective eller andre, der er løbet med de fleste søgninger.

Den 3. mest søgte serie er eksempelvis Arvingerne, mens den 2.mest søgte serie er DR’s store mildest talt middelmådige 1864, hvilket naturligvis heller ikke er så mærkeligt med den omtale, der har været på serierne.

Førstepladsen derimod er lidt mere kuriøs, den absolut mest søgte tv-serie på Google er nemlig Violetta. Og hvis du ikke lige synes du kender den, er det måske bare fordi du er for gammel. Disney Channel serien er nemlig uhyre populær i hele verden, og her er Danmark altså bestemt ikke nogen undtagelse.

I USA ser listen lidt anderledes ud og toppes af Game of Thrones, mens andenpladsen går til No, You Shut Up, inden top tre rundes af med True Detective. Det skal dog siges, at i Danmark er både True Detective og Game of Thrones også på listen, de findes nemlig på henholdsvis 4. og 5. pladsen.

 

Skriv en kommentar