Disney Plus Danmark (2020)

Disney Plus er noget vi alle har ventet længe på som Disneyfans. Og nu kan du se Disney+ i Danmark på Disney Plus streamingtjeneste!

Disney Plus har været en af de mest ventede lanceringer som streamingtjeneste, hvor Disney har samlet alle deres kendte Disney film og serier. De vil nu tage kampen op imod Netflix, som betegnes som deres største konkurrent, og har udmeldt at de lancere Disney Plus i Danmark d. 15 September i 2020

Disney+ er lanceret i lande som USA, Canada, Holland, England og nogle flere lande, men de har geografisk blokeret Disney plus i Danmark. Men faktisk kan du godt få adgang til at se Disney Plus selvom du bor i Danmark, før alle andre. Det kan du gøre ved at bruge en VPN tjeneste, som er 100% lovlig at bruge.

Sådan kan du se Disney Plus i Danmark i 2020

Disney plus i Danmark

Disney plus i Danmark

 

Hvis du (ligesom os selv) gerne vil se Disney Plus i Danmark, så er det faktisk ret nemt. Alt det kræver er at du bruger en VPN tjeneste. VPN står for ”Virtuel Private Network” og kræver ingen teknisk viden at gøre brug af. Du skal blot hente et program ned på din enten computer, telefon eller Tablet, og når det er hentet, så kan programmet sørge for at du logger på en server i eks. USA ved et enkelt klik.

Sådan gør du: Få 7 dage Gratis Disney Plus

Her er vores simple guide til dig der gerne vil se Disney + i Danmark allerede nu med VPN.

OBS: Du behøver ikke at have en særlig teknisk viden for at gøre det. 

Bonus: Disney Plus giver dig 7 dage helt gratis ved oprettelse af abonnementet. 

 1. Køb en VPN-tjeneste. Vi kan bedst lide ExpressVPN her som du kan afprøve i 30 dage gratis. 
 2. Nu skal du hente/ downloade deres program.
 3. Åbn deres program, vælg en server i USA og klik på ”Connect”. 
 4. Besøg Disney Plus hjemmeside og opret et abonnement. 
 5. Tillykke! Du kan nu Succesfuldt se Disney+ i Danmark!

Du får som sagt 7 dage helt gratis som prøveperiode hos Disney Plus og da du også kan prøve ExpressVPN i 30 dage helt gratis, hvilket gør det helt uden risiko at prøve det.

Gå til ExpressVPN nu

Prøv Gratis i 30 dage

 

Disney+ som streamingtjeneste i Danmark

Disney+ kommer snart til Danmark, men mange af os kan ikke vente. Og selvom det kommer til Danmark, så er der også en chance for at noget af indholdet er geografisk blokeret, så USA og nogle af de andre lande har mere indhold end vi får i Danmark. præcist som med Amerikansk Netflix som har 3 gange så meget indhold som vi har i Danmark.

Disney har i den seneste tid fjernet alle Disney film og serier fra alle de andre streamingtjenester, så de kan tilbyde alt deres indhold eksklusivt til deres Disney Plus streamingtjeneste.

Hvornår kommer Disney Plus i Danmark?

Disney har meldt ud at Disney Plus kommer til Danmark d. 15 September 2020, men mere ved vi ikke. Det er lanceret i flere andre lande efterhånden, som vi har lavet en liste med nedenfor. Og hvis du gerne vil få adgang til Disney Plus, så skal du blot gøre brug af vores simple guide med en VPN tjeneste som du finder øverst på siden.

De lande som Disney+ er i nu:

 • USA
 • Canada
 • England
 • Holland
 • Frankrig
 • Australien
 • Tyskland
 • Italien
 • Spanien

Er Disney Plus kun lavet til børn?

Disney Plus er overhoved ikke kun til børn. Disney har lavet mange Disney tegnefilm, men Disney har igennem mange år opkøbt de største filmselskaber i verden, hvor de nu også ejer f.eks. 20th Century Fix” som er dem der har lavet filmene fra ”X-Men”, og også ”Marvel” som har lavet superheltefilm som Spiderman.

Disney har opkøbt og ejer disse filmselskaber: 

 • Marvel Entertainment
 • Pixar Animation
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel

Dette er kun et lille udsnit af de filmselskaber de ejer, så der er vist ingen tvivl om at der både er film og serier film børn og voksne i alle aldre.

Hvilket indhold er der på Disney+?

Vi ved endnu ikke hvilket indhold der kommer på disney+ i Danmark endnu, men på den amerikanske version er der nedstående serier og film:

 • Mere end 7500 Tv-serieafsnit
 • 25 helt eksklusive serier på Disney+
 • 10 eksklusive film på Disney+
 • Mere end 400 film samt klasikkere
 • Over 100 helt nye film, direkte fra biografen.

Disney Plus giver dig adgang til alle de kendte film såsom Star Wars, Superheltefilmene fra Marvel, X-Men og mange, mange flere. Derudover så finder du naturligvis også alle de kendte Disney klassikere som du kan se eller gense alt det du vil.

Kommer der nyt indhold på Disney Plus?

Ja det kan du tro – Disney har meldt ud at de regner med at bruge mere end 1 milliard dollars på produktion af nye film og serier alene i 2020. Fra 2024 forventer de at bruge over 2.5 millarder dollars om året. Du kan også besøge deres officielle Disney Plus side her

Disney Plus Pris – Hvad koster Disney+?

I Danmark kommer Disney Plus prisen til at være 59 kroner om måneden eller 589 kroner om året.

Prisen på Disney Plus er i USA 6.99 dollars som er cirka 47 kroner om måneden.
Prisen på Disney Plus er i USA 70 Dollars for 1 år, hvilket er cirka 465 kroner.
Prisen bliver højere i Danmark end den f.eks. er i USA, ligesom mange andre streamingtjenester har forskellige priser afhængig af hvilket land man befinder sig i.
Du kan dog godt oprette et abonnement hos Disney Plus med en VPN som du kan se i toppen af denne side. Der får du 7 dage Gratis Disney Plus, og du kan jo prøve ExpressVPN gratis i 30 dage, så derfor har du mulighed for helt uden risiko at se Disney Plus i Danmark.

 

Gå til ExpressVPN nu

Prøv Gratis i 30 dage

Skriv en kommentar