Disney Plus Pris Danmark (2022)

disney plus pris danmark

Disney Plus er noget vi alle har ventet længe på som Disneyfans. Og nu kan du se Disney+ i Danmark på Disney Plus streamingtjeneste!

Disney Plus har været en af de mest ventede lanceringer som streamingtjeneste, hvor Disney har samlet alle deres kendte Disney film og serier. De vil nu tage kampen op imod Netflix, som betegnes som deres største konkurrent, og nu er deres Disney Plus streamingtjeneste lanceret!

Disney+ blev lanceret i lande som USA, Canada, Holland, England først, og nu er de kommet til Danmark. Men vidste du at den danske Disney Plus er 25% dyrere end i USA? Derfor har vi lavet en guide til hvordan du kan få billigere Disney+ i Danmark.

Gå til Disney Plus nu

Disney Plus i Danmark 2022

Disney Plus er kommet til Danmark og har været en af de mest længe ventede streamingtjenester nogenside. Disney Plus har især været ventede af de garvede disney fans, men da Disney også ejer Marvel, Star Wars, Pixar og mange, mange flere filmselskaber, så er det noget som både voksne og børn kan se frem til.

Disney Plus Pris – Er det rigtigt at Disney+ har andre priser i udlandet?

Ja. Der er forskel på hvad Disney Plus koster i f.eks. Danmark og USA. Danmark er vi ofte ramt at dyrere abonnementer i forhold til udlandet, og det er også gældende med Disney+.

I Danmark koster Disney Plus 59 kroner om måneden eller 589 kroner om året.

Prisen på Disney Plus er i USA 6.99 dollars som er cirka 44 kroner om måneden.
Prisen på Disney Plus er i USA 70 Dollars for 1 år, hvilket er cirka 439 kroner.
Men du kan faktisk med nedstående guide også få de samme priser som i USA for altid som er op til 25% billigere hvis du køber det årlige abonnement. Det betyder at du årligt kan spare 150 kroner ved at følge guiden nedenfor, og få præcist samme indhold, danske stemmer, undertekster og alt der høre med.

Sådan får du en billigere Disney Plus pris

disney plus pris

Hvis du (ligesom mig selv) gerne vil se Disney Plus i Danmark, men ikke vil betale mere end højest nødvendigt, så er det faktisk let at få den samme pris for Disney Plus, som de betaler i USA. Alt det kræver er at du bruger en VPN tjeneste. VPN står for ”Virtuel Private Network” og kræver ingen teknisk viden at gøre brug af. Du skal blot hente et program ned på din enten computer, telefon eller Tablet. Når det er hentet, så kan du med 1 klik, lokke på en server i USA.

Sådan gør du:

Her er vores simple guide til dig der gerne vil se dansk Disney+ billigere.

OBS: Du behøver ikke at have en særlig teknisk viden for at gøre det. 

 1. Køb en VPN-tjeneste. Vi kan bedst lide ExpressVPN her som du kan afprøve i 30 dage gratis. 
 2. Nu skal du hente/ downloade deres program.
 3. Åbn deres program, vælg en server i USA og klik på ”Connect”. 
 4. Besøg Disney Plus hjemmeside og opret et abonnement. 
 5. Tillykke! Du kan nu Succesfuldt se Disney+ i Danmark til samme pris som i USA!

Da du også kan prøve ExpressVPN i 30 dage helt gratis, kan du gøre det helt uden risiko. Fremover så logger du bare på Disney Plus som normalt uden VPN, og så har du de danske undertekster og stemmer som ellers.Hvis du ikke skal bruger VPN efterfølgende så kan du afmelde denne, selvom der er mange fordele ved en VPN.

Gå til ExpressVPN nu

Prøv Gratis i 30 dage

Disney+ som streamingtjeneste i Danmark

Disney+ er kommet til Danmark. Og selvom det nu er lanceret i Danmark, så er der også en chance for at noget af indholdet er geografisk blokeret, så USA og nogle af de andre lande har mere indhold end vi får i Danmark. præcist som med Amerikansk Netflix som har 3 gange så meget indhold som vi har i Danmark.

Disney har i den seneste tid fjernet alle Disney film og serier fra alle de andre streamingtjenester, så de kan tilbyde alt deres indhold eksklusivt til deres Disney Plus streamingtjeneste.

Hvornår blev Disney Plus lanceret i Danmark?

Disney+ blev lanceret i Danmark d. 15 September 2020. Det er lanceret i flere andre lande efterhånden, som vi har lavet en liste med nedenfor.

De lande som Disney+ er i nu:

 • USA
 • Canada
 • England
 • Holland
 • Frankrig
 • Australien
 • Tyskland
 • Italien
 • Spanien
 • Danmark

Er Disney Plus kun lavet til børn?

Disney Plus er overhoved ikke kun til børn. Disney har lavet mange Disney tegnefilm, men Disney har igennem mange år opkøbt de største filmselskaber i verden, hvor de nu også ejer f.eks. 20th Century Fix” som er dem der har lavet filmene fra ”X-Men”, og også ”Marvel” som har lavet superheltefilm som Spiderman.

Disney har opkøbt og ejer disse filmselskaber: 

 • Marvel Entertainment
 • Pixar Animation
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel

Dette er kun et lille udsnit af de filmselskaber de ejer, så der er vist ingen tvivl om at der både er film og serier film børn og voksne i alle aldre.

Gå til Disney Plus nu

Hvilket indhold er der på Disney+?

Der er utroligt meget indhold på Disney+ og der kommer hele tiden mere. Se nedenfor hvad du kan forvente at se på Disney Plus.

 • Mere end 7500 Tv-serieafsnit
 • 25 helt eksklusive serier på Disney+
 • 10 eksklusive film på Disney+
 • Mere end 400 film samt klasikkere
 • Over 100 helt nye film, direkte fra biografen.

Disney Plus giver dig adgang til alle de kendte film såsom Star Wars, Superheltefilmene fra Marvel, X-Men og mange, mange flere. Derudover så finder du naturligvis også alle de kendte Disney klassikere som du kan se eller gense alt det du vil.

Kommer der nyt indhold på Disney Plus?

Ja det kan du tro – Disney har meldt ud at de regner med at bruge mere end 1 milliard dollars på produktion af nye film og serier alene i 2020. Fra 2024 forventer de at bruge over 2.5 millarder dollars om året. Du kan også besøge deres officielle Disney Plus side her

Hvis du gerne vil have billigere Disney Plus, så husk at følg vores guide længere oppe, for at få de samme lave priser som de betaler i USA for deres Disney Plus abonnement.

Gå til ExpressVPN nu

Prøv Gratis i 30 dage

Skriv en kommentar