Disney præsenterer snart Disney Plus

Der er ingen tvivl om, at Netflix uden sammenligning er verdens største streamingtjeneste. Netflix har mere end 100 milliongere brugere på verdensplan, og det menes at 15% af alt downloadtrafik på internettet. De har naturligvis opnået denne status på grund af flere ting. Blandt andet på grund af den unikke mængde indhold, der er på tjenesten. De mange originale serier, og deres brug af data til at forudse, hvad det er vi brugere gerne vil have. Det skyldes dog især også, at de i mange år mere eller mindre ikke havde nogle nævneværdige konkurrenter.

Sådan er det langt fra længere. HBO, Amazon Prime og flere andre har spillet Netflix op til dans. For nylig har YouTube også meldt sig med deres Premium udgave, hvor der er originalt indhold. De har da også fået masser af kunder, men er stadig lysår efter mastodonten Netflix. Snart kommer der dog en ny spiller på banen, der har midlerne til at bide sker med Netflix.

Det er naturligvis Disney Plus der nærmer sig. Streamingtjenesten har været officiel længe, men der vides stadig ikke voldsom meget om den. Det ændrer sig dog om under 10 dage. Her vil Disney nemlig løfte sløret for, hvad vi kan forvente os af tjenesten. Det er sandsynligvis ikke så lidt.

Der er naturligvis mange, der primært tænker på tegnefilm, når man nævner Disney. Disney er dog som bekendt meget meget meget mere end det. Blandt de ting de ejer, finder man eksempelvis Pixar, Lucas Art (Star Wars franchisen), National Geographic og naturligvis ikke mindst Marvel og 20th Century Fox. Altså nogle af de allerstørste ting inden for film og serier.

De har allerede fjernet en del indhold fra Netflix, fordi det skal over på deres egen tjeneste. Og hvad der ellers kommer til at ske, bliver vi meget klogere på inden længe. Præsentationen finder sted den 24. august til D23 Expo.

 

Skriv en kommentar