Divorce hovedroller på plads

Sidste år kom det frem, at Sarah Jessica Parker gør comeback på HBO med serien Divorce. Rollen som Carrie Bradshaw i Sex and the City, der kørte i seks sæsoner fra 1998 til 2004 var langt fra hendes første rolle, men uden sammenligning den største.

Det var den der gjorde hende til en superstjerne, og samtidig er den til dato stadig en af de mest populære serie, der har kørt på HBO. Nu vender Sarah Jessica Parker så snart tilbage til HBO, og det bliver altså som nævnt med serien komedieserien Divorce.

Sarah Jessica Parker spiller Frances, en kvinde der indser at hendes liv og ægteskab ikke er som hun ønsker det, men også finder ud af, at det ikke er noget, man sådan lige kommer ud af. Nu er det så kommet frem, at hendes mand vil blive spillet af Thomas Haden Church (Broken Tail, Spider-man 2, Sideways).

Det hele kommer til at trække ud som en meget lang skilsmisse, og det er så omdrejningspunktet for serien, som titlen også antyder det.

Sarah Jessica Parker er selv blandt producerne på serien, som er skrevet af  Sharon Horgan, der netop nu er aktuel med serien Catastrophe, hvor hun også selv spiller hovedrollen.

Det er ikke første gang, at Thomas Haden Church og Sarah Jessica Parker spiller overfor hinanden. I 2008 medvirkede de begge i Smart People, og nu får de altså muligheden igen.

Skriv en kommentar