Under the Dome er blandt Netflix’s julenyheder

Vi nærmer os med hastige skridt den 24. december og dermed julen. Julen er for mange lig med masser af familiehygge og ikke mindst en masse gode fridage, hvor der er rig lejlighed til at få streamet noget fjernsyn.

Netflix har netop udsendt en nyhedsbrev om hvad for nogle nyheder, der er på tapetet i denne måned, og blandt de nye ting, der er at finde på tjenesten, er eksempelvis Under the Dome, der er baseret på en Stephen King novelle.

Serien har kørt på TV2 Zulu, der lige nu har julekalender med sæson 2. Hvis du ikke allerede har set, så er den bestemt et kig værd. Den ramte Netflix den 1. december og kan altså ses nu. Det kan Orphan Black også, hvilket den har kunne i et stykke tid, og den 30. december er der premiere på sæson 2.

Til de lidt mindre seere finder man eksempelvis All Hail King Julien, der er en Original Netflix serie. Den får premiere den 19. december. Dagen efter kommer Monsters University og den 23. december rammer LEGO: The movie, hvilket er en pragtfuld film, hvis ventetiden bliver lidt lang den 24.

Den helt store satsning for Netflix i denne måned er dog den originale serie Marco Polo, der kan streames fra 12. december. Blandt skaberne af serierne finder man nordmænene Joachim Rønning og og Espen Sandberg, der stod bag den eminente og Oscar nominerede Kon Tiki fra 2012.

 

Skriv en kommentar