DR går Netflix i bedene med Bankerot sæson 2

DR har næste år premiere på anden sæson af Kim Fupz Aakesons’ Bankerot, der har navne som Martin Buch, Lars Brygmann, Peter Gantzler, Nicolas Bro og Nicolaj Kopernikus på rollelisten.

Anden sæson vil kunne ses fra starten af januar på DR2, men hvis der nogen, der ikke kan vente, er der godt nok. I bedste Netflix stil har DR nemlig valgt at gøre hele sæsonen tilgængelig på DR.dk, som en slags julegave.

Her har hele sæson 2 kunne streames siden den 22. december, og der er ikke noget med at skulle vente til ugen efter med at se næste afsnit.

Generelt har DR gjort et stort stykke arbejde ud af deres streaming muligheder, hvor der rig mulighed for at se programmer og serier på de digitale platforme, da de trods alt har indset at streaming er fremtiden.

Det er dog første gang i DR’s historie, at de gør det på denne måde, hvor en hel sæson bliver lagt ud, inden den har været vist i TV. Vi danskere er dog blevet forvent med dette i takt med Netflix indtog, og der er nok ikke nogen tvivl om, at det er der DR har skævet hen, da de traf beslutningen.

Hvorvidt vi kommer til at se mere af denne slags afhænger nok af hvor stor en succes det bliver med Bankarot.

Skriv en kommentar