Er du løbet tør for noget at se på dine streamingtjenester?

Er du løbet tør for noget at se på dine streamingtjenester?

Har du ligesom mange andre danskere også streamet mere, og set mere tv, denne sommer end du plejer? Og du er måske ved at være løbet tør for noget spændende at se? Så læs her hvordan du kan komme til at streame noget nyt – måske enda ganske gratis.

Sponsoreret indhold

Sommeren 2020 i Danmark har ikke været, som nogen havde regnet med. Du sad måske i vinters, og glædede dig til at komme ud at rejse i sommerferien, eller til at holde bryllup eller andre store fester med familie og venner. Det satte coronapandemien en effektiv stopper for, og det lunefulde danske sommervejr har heller ikke gjort meget, for at indbyde til sommerrejser rundt omkring i landet.

Derfor har du måske også streamet mere i år end du plejer, og er måske ved at nå til bunds i programmer, som du finder interessante. DR TV og Netflix er de to platforme, som danskerne streamer markant mest, og hvis det også er de tjenester du primært har streamet på, er du måske ved at have set de programmer du har lyst til. Derfor er det måske på tide, at undersøge hvad markedet ellers har at byde på, da der er over de seneste år, er blevet flere streamingtjenester tilgængelige i Danmark. En af de allermest interessante, som for alvor er ved at vinde indpas hos danskerne, er Amazon Prime.

Hvorfor vælge Amazon Prime?

En del danskere har ikke så stort et kendskab til Amazon Prime, da man ofte allerede har en eller flere andre streamingtjenester, og derved får sit streamingbehov opfyldt derigennem. Dog bliver mange overraskede over, hvor meget nyt der alligevel er at se på Amazon Prime Video. Der er både de klassiske serier og film til de voksne, og samtidig et stort udvalg af programmer til børn. Derudover er Twitch Prime også inkluderet, hvilket du nok især vil finde tillokkende hvis du gamer, eller har medlemmer af husstanden som gør. På Twitch Prime kan du hver måned downloade gratis spil, og der medfølger gratis subscription til Twitch.tv, hvor de største gamere sender livestreams.

Sådan kan du (måske) få Amazon Prime gratis

Ja, du læste rigtigt. Du kan faktisk lige nu få Amazon Prime Video gratis i 6 mdr, hvis du er kunde hos Waoo, eller opretter dig som kunde. Det betyder dog også, at du skal have adgang til at komme på fibernetværket, for at det kan blive relevant for dig. Heldigvis bliver der konstant lagt flere fiberkabler, og der er god mulighed for, at hvis du ikke allerede nu kan få adgang, så kan du snart.

Det kan også være, at du allerede har fibernet? Hvis du gamer, eller bare gerne vil have det hurtigste og mest stabile internet, så kan fibernet altid anbefales. Så hvis du gerne vil se hvad den nye streamingtjeneste har at byde på, eller hvis du gerne vil se gamingstreams (eller måske selv begynde at streame), så er det nu et godt tidspunkt at afprøve om Amazon Prime Video er noget for dig.

 

Skriv en kommentar