Eurosport Player

Eurosport Player er den perfekte streamingtjeneste til dig, der elsker alle former for sport. Med Eurosport Player får du fri adgang, til alt hvad der bliver sendt på den danske Eurosport 1 og Eurosport 2. Dermed får du adgang til et rigtigt stort udvalg af sport hele dagen, da kanalerne sender i løbet af alle døgnets timer.

Hvad koster Eurosport Player?

Europsport player har to forskellige slags pas, du kan vælge i mellem, når du skal tilmelde dig deres tjeneste. Et månedspas og et årspas. Månedspasset koster 129kr om måneden, og fungerer ligesom på alle andre lignende tjenester. Du kan opsige, når du vil, og det udløber så i slutningen af din betaling. Eurosport Player tilbyder så også et årspas som koster 990kr. Med dette årspas så binder du dig i de første 6 måneder. Men efter der så kan du opsige det på månedlig basis da betalingerne også fortsætter med at komme hver måned. På den måde er det noget mere fleksibelt, end så mange af de andre tjenester der tilbyder at have abonnementer, der løber henover et helt år.

 

Opret dig på Eurosport Player her
 

Hvem er Eurosport Player målrettet?

Denne tjeneste er helt klart målrettet til ham, eller hende, der er fuldstændig besat af sport. Her kan du få al slags sport hele døgnet.  Der er stor diversitet, i hvad der bliver sendt, og man kan derfor få noget i mange forskellige kategorier og få udvidet sin horisont, og måske finde en ny sportsgren man ikke anede man elskede at se. Europsport Player dækker selvfølgelig de store begivenheder som OL i 2020, Tour de France om sommeren og US Open. Men du kan blandt andet også se snooker, fodbold, skihop, basketball, rugby, Formel-E og mange andre sportsgrene.

Eurosport Player redder dem med presset hverdag

Hos Eurosport Player har du alle deres programmer tilgængelige på On Demand. Det vil sige, at hvis du gerne vil se den tenniskamp der blev sendt, mens du sov, eller det skiløb der blev sendt, mens du var på arbejde. Så frygt ej. Når du har tid, kan du læne dig tilbage i sofaen, og se lige netop den sport du ikke fik set, da det blev sendt live. På den måde vil du altid være opdateret, med hvad der sker.

Hvor kan det vises?

Du kan selvfølgelig afspille programmerne på din computer, uanset om du er bruger af Mac eller Windows. Det samme gælder for din telefon, hvor du kan hive den frem, hvis du ikke lige er i nærheden af dit fjernsyn og følge med i din favorit sportsgren, dette gøres især nemt ved hjælp af Eurosport appen du kan hente til din telefon.

Udover de åbenlyse så tilbyder Eurosport Player også afspilning via Samsung Smart TV, Xbox One og Playstation 4. Du har også mulighed for, hvis du ikke ejer et Smart TV, at bruge en Chromecast fra din mobil eller computer til at få vist programmet på fjernsynet. Det samme kan du gøre hvis du i stedet for har et Apple TV

Skriv en kommentar