Få gratis adgang til TV2 Play/Sputnik

TV2 Play på Apple TV TV2 Play på Apple TV

Er du interesseret i at prøve TV2 Sputnik/Play, men ikke interesseret i at betale for det? Så læs med her, i denne guide, hjælper vi dig med at opnå gratis adgang til TV2 Play/Sputniks streamingtjeneste.

Du undrer dig måske over at vi kalder Sputnik både TV2 Sputnik og TV2 Play, årsagen til dette er sådan set lige til, TV2 Sputnik har skiftet navn til det mere sigende og mere tidsvarende navn, TV2 Play.

Sputnik/Play samarbejder med en lang række forskellige udbydere og et par af dem, udgiver såkaldte kampagnekoder, her i blandt Telmore og Sony. Sonys kampagnekode får man normalt kun adgang til, hvis man køber et fjernsyn, men koden kan faktisk også bruges selvom du ikke har købt dig et Sony TV.

Hvad indebærer en gratis version af Sputnik?
Sputnik/Play er opdelt i fire forskellige spor, her i blandt Sputnik Premier League, Sputnik Total, Sputnik Sport og sidst men ikke mindst Sputnik TV eller On Demand som det hedder nu, som er netop det spor du får gratis adgang til.

Normalt koster det 69 kr. af have adgang til Sputnik/Play TV i en måned, men med nedestående fif til at få gratis adgang, opnår du altså at have gratis adgang til Sputnik i en hel måned og på denne tid, kan du nå at danne dig et overblik over, hvorvidt det er en service du ønsker at beholde. Derudover, er det ganske sikkert, at man på den gratis måned, kan nå at se en del af det mest spændende indhold på Sputnik TV.

Hvordan får jeg så gratis adgang til TV2 Play / Sputnik?
Simpelt, du klikker blot på dette link, hvor du bliver taget til pakkeoversigtsforsiden på websitet. Her fra vælger du blot On Demand og Prøv nu, du skal nu oprette dig som bruger. Du skal ikke lade dig skræmme af, du skal indtaste dine kortoplysninger, du kan opsige abonnementet med det samme du er blevet oprettet og dermed slippe for at de trækker beløbet for næste periode, på dit kort. Og dermed opnår du gratis TV2 Play / Sputnik i en måned.

Du kan også læse hele vores anmeldelse af TV2 Play her og ellers god fornøjelse!

Skriv en kommentar