Få en hurtigere computere igen – Så nemt er det

Få en hurtigere computere igen - Så nemt er det Få en hurtigere computere igen - Så nemt er det

Har du en langsom computer? Så er der heldigvis råd for dig. Med vores simple guide med tips der hjælper med en hurtigere computer, så skal du aldrig længere have en langsom computer mere, da det er utrolig nemt at få en hurtigere computer, så længe du ved hvilke ting du skal gøre.

Lad os kigge på hvad du skal gøre for at få en hurtigere computer som kan starte op på 0,5!

Aldrig mere en langsom computer

Hvis man tidligere har døjet med at en computer er langsom, hvad gør man så? Det er ganske nemt at undgå at ens computer bliver langsom. Jeg har nemlig selv haft en langsom computer, og jeg blev altid frustreret over at jeg kunne sidde og kigge på opstartsskærmen på min computer i flere minutter hver eneste morgen inden jeg skulle i gang med at arbejde. Men efter at jeg fandt ud af at man kunne gøre opstarten langt hurtigere, så har jeg aldrig døjet med det efterfølgende.

Sådan får du en hurtig computer igen

For at få en hurtig computer som kan starte op på et øjeblik, så er der én lille ting du skal gøre, og det er nemlig at slå alle de programmer fra på computeren, som den starter automatisk op. Du er måske ikke klar over det, men hver eneste gang du henter et program uanset om det er Office-pakken med programmer som ”word” og lignende, så vil du helt automatisk få en process på computeren som starter disse programmer automatisk op. Det betyder altså at du vil få en computer der bliver langsommere og langsommere, efter hvert eneste program du installere på din computer. Men hvis du slår alle disse programmer fra så de kun starter op når du skal bruge dem, så vil din computer udelukkende bruge ”energi” på at starte computeren som med Windows f.eks. og så slipper du for at vente på alle de andre programmer.

Prøv det og giv en tilbagemelding. Det er utroligt nemt og med linket i toppen af siden, vil du få en gratis guide hvis du ikke selv ved hvordan man gør.

Skriv en kommentar