Få store rabatter i november

Vi ønsker os alle sammen det bedste udstyr til at streame de bedste nye film og serier. Dog kan det til tider godt være en dyr fornøjelse at opgradere sit udstyr, med jævne mellemrum så man hele tiden er opdateret. Derfor er det heldigt, at der findes nogle tider på året, hvor man altid kan regne med, at der er gode tilbud at hente. En af de tidspunkter er november måned, hvor der er hele 2 store udsalgsdage, hvor du helt sikkert kan spare en masse penge, hvis du leder de rigtige steder.

I november falder nemlig både Singles Day som langsomt har gjort sit indtog i Danmark, og den helt store tilbudsdag som vi alle nok kender nemlig Black Friday.

Singles Day

Singles Day startede i Kina som et koncept med at hylde det at være single. Derfor er dagen dedikeret til selvforkælelse, og det kommer så til udtryk for mange ved at købe ting på tilbud, som man selv kan bruge. Singles Day falder altid d. 11. november. Dagen står lidt som modpol til Valentines Dag, hvor man i stedet bruger tid og penge på at forkæle ens kæreste eller mand/kvinde. Der er flere og flere butikker, der hopper med på bølgen med Singles Day, og derfor vil du sikkert også, kunne finde nogle lækre tilbud, der vil, kunne gavne dit setup og din oplevelse med at streame film og tv. Du kan læse mere om hvilke webshops der er med i Singles Day på Pricerunner.

Black Friday

Black Friday er et amerikansk koncept, og falder altid fredagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, som ligger den fjerde torsdag i november. I 2019 er Black Friday derfor d. 29. november. Black Friday er de seneste år blevet meget stort, og nærmest alle butikker kører med store tilbudsrunder. Mange butikker holder endda nye tilbud hver time for at trække folk til. Derfor kan det være vigtigt at holde sig opdateret, med de bedste tilbud der falder i løbet af hele dagen. Netop på Black Friday burde du nærmest med garanti, kunne finde noget, der vil, kunne gavne din streaming oplevelse. Hvis du holder øje med Black Friday på Pricerunner kan du følge med og holde dig opdateret og følge priserne.

 

 

Skriv en kommentar