Flere og flere abonnementer med streaming

ipad

Artikler på Stream-TV kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter og betalte.

De danske teleselskaber slås om kunderne som aldrig før. Der kommer stadig flere selskaber, der mere eller mindre tilbyder de samme produkter, og priserne på dem er ofte heller ikke voldsomt forskellige. Det er derfor med andre ord, svært at se hvorfor man skal vælge det ene frem for det andet.

I sidste ende er det naturligvis noget, der kommer os forbrugere til gode, da det betyder at vi generelt får lavere priser. Det betyder også, at selskaberne bliver mere og mere opfindsomme, når det kommer til at skulle lokke os ind som kunder. Enten gør de det med de lavest mulige priser, eller også gør de det ved at tilbyde noget ekstra sammen med abonnementet.

Noget af det som mange selskaber er begyndt at tilbyde i samlede pakker er diverse streaming abonnementer, hvilket også giver god mening, da det er noget der hænger godt sammen med mobiltelefoni og være på farten. Hvis man i forvejen eksempelvis betaler for HBO kan der dermed godt være penge at spare, ved at vælge et abonnement, hvor det er inkluderet, da man typisk får det til en markant lavere pris på den måde. Du kan se en liste over mobilabonnementer med HBO her.

Blandt de førende på markedet med disse underholdnings abonnementer, er uden tvivl Telmore, men der er nok ikke den store tvivl om, at vi kun har set toppen af isbjerget. Det er også højst sandsynligt, at der kommer til at være flere og flere der vil tage en større bid af kagen og tilbyde samlede pakker.

Jo mere kunderne samler hos selskaberne, jo mindre risiko er der også for at de skifter, så det er god logik for selskaberne.

 

Skriv en kommentar