Floppi lukket og politianmeldt

Floppi.org Floppi.org

Vi har tidligere her på Stream-tv skrevet om Floppi. På det tidspunkt skrev vi også, at Floppi var i strid med lovgivningen og derfor ikke var en tjeneste, man med helt god samvittighed kunne benytte.

Nu slipper man dog for at overveje, om det er samvittighedskvalerne værd, på Mediawatch kan men nemlig læse, at den danske tjeneste nu er blevet lukket ned og at siden og folkene bag den har modtaget en politianmeldelser for diverse brud på rettigheder.

Det er Stop – Nordic Content Protection, er har indgivet anmeldelsen. De repræsentere nogle af de største aktører på vores breddegrader, hvilket blandt andre tæller TV2, Viasat, Canal Digital og Boxer, der af gode grunde ikke var helt tilfredse med at deres kanaler blev udbrudt ulovligt og gratis.

I forbindelse med lukningen foretog politiet også en ransagning, hvad der er kommet ud af denne vides endnu ikke, men det kan have noget at gøre med de brugere, der har valgt at benytte tjenesten.

Der er et gammelt ordsprog der lyder, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det ofte tilfældet, og det måtte Floppi og dets brugere altså også sande.

Opdatering Marts 2015: Floppi er genopstået, blot under det nye men meget lig navn Flopi. Tjenesten ser ud til at køre som før, men er ikke længere at finde på et dansk domæne, hvor lang tid Flopi får lov til at køre denne gang, må tiden vise. Du kan læse mere om det nye Flopi her, Flopi.

 

 • Hvor er det tavligt at i lukker den hjemme sidde

 • KØB DOG EN VIAPLAY ! ALLE SKAL BETALE… FAT DEEEET

  • Alle bør i hvert fald være lovlydige. Om det lige er Viaplay, er nok på til den enkelte. Der er trods alt andet en fodbold og reality i verden 🙂

  • Jøden, luk nu røven. Det hedder ikke en viaplay men køb viaplay. Og skulle danskerne noget skulle de boykotte DR licens også burde DR lave en gratis app for alle de pengene de har taget fra De dansker da har betalt DR lilicens. For man har intet fået for sine penge ikke engang en serviceydelse andet end et girokort men mon dog et stk a4 ark koster 1500+.

   • Der er er naturligvis mange meninger om licens. DR skal dog have, at de jo rent faktisk HAR lavet en app, man jo kan streame stort set alt deres indhold ganske gratis. Så lidt service er der.

 • Som bjørn siger, er der jo en app for DR’s programmer. Der er næsten alt deres indhold tilgængeligt. Hvad angår serier og film, kan man jo altid benytte sig af popcorn-time eller lignende, for at få dækket sit behov gratis.
  Efter min mening er alt andet dansk TV end DR, mere eller mindre hjernedødt, eller så reklamefyldt at det bliver ulideligt at se.

 • Det er blevet bevist flere gange at vi ren faktisk betaler licens igemmen vores skat, hvorfor skal vi betale det 2 gange ? ja læs loven om hvad de penge der bliver trukket i skat bliver brugt til, der vil stå som et punkt hvor der står underholdningsbidrag, går du så længere ind og undersøger hvad det er finder du.

  Underholdningsbidrag gælder for medier ( dog er loven skrevet i 19 og grønlangkål) dengang var der tv og radio, det vil sige telefoner, computerne, tablets ja you name it, hører faktisk ikke under denne lov og derfor skal vi kunne benytte de tjenster uden det koster 1 krone. derudover hvis i læser om hvad licens er, vil der også stå det dækker de omkostninger der er ved at lave nyt tv, NYT TV hvor henne de sidste 10 år har vi gloet på de samme serie år efter år, der er intet nyt, de såkaldte realityshows koster ikke en skid fordi de folk der er med er så dumme at de ikke vil betales for at være en medieluder. så igen giv mig en god grund til vi skulle betale for at se noget som vi også så som børn ?? det er DEC nu. hvor mange gange har pyrus f.eks. ikke være sendt ? jeg kan huske da jeg var en bette en sad jeg klistede dertil fordi der var pyrus og nu er jeg ved at være en gamle hund. og det skal vi betale penge for. det ville være det samme som hvis du skulle betale dit tøj hver gang du skulle tage det på, det vil sige hver gang du skal have et par busker på koster det alså 400kr og det er ligemeget og det er nyt eller brugt. sådan kører de rundt med folk.. åbne for helved da øjne. boykot det pis og begynd og brug de ”ulovlige” selvom du rent faktisk godt kan tale dig fra at det er ulovligt i retten.

 • Da vi her til lands betaler medielicens, burde ALT være tilgængeligt uden yderligere udgift!

  Deres omkostninger kan de hive hjem på de reklamer som nogle kanaler overplastrer sendetiden med.

  Til dem der mener at det er Analdigital og Viaskvats egen sag hvor meget de vil flå befolkningen for, behøver slet ikke at give udtryk for deres holdninger, den største genlyd de vil få, opnår de ved at dunke sig selv oven i hovedet.

 • DR’s licens er ulovlig. I kan se hvilke punkter i grundloven den overtræder her: https://jyllands-posten.dk/…/EC…/dr-s-medielicens-er-ulovlig/
  Men vores politikere har nok travlt med at vælge national ret eller kigge i hinanden private papirer.

Skriv en kommentar