Fortjener dine medarbejdere at blive forkælet?

Artikler i sektionen sponsor-artikler indeholder betalte links. De links der i teksten er derfor betalte og bør betragtes som reklame.

Har dine medarbejdere gjort en ekstraordinær indsats? Eller er I nået langt over budget? Uanset hvad grunden er, så er der flere muligheder for at forkæle dine medarbejdere, hvis du mener, at de fortjener det. Også imens vi værner om miljøet og vores ressourcer. Så hvad kan du gøre? Her får du 4 ideer til, hvordan du kan forkæle dine medarbejdere.

1 Lav noget sammen

I kan tage ud og lave noget sammen. Det kan være en bowling tur, men det kan også være noget mere aktivt såsom klatring, forhindringsløb eller lignende. Det skal selvfølgelig være noget, som dine medarbejdere synes er sjovt, så det føles som en belønning. Hvis I skal længere væk, så kan I enten køre samlet i bus eller sørge for samkørsel, så I tænker på miljøet imens.

2 Hold en fest

Hvis dine medarbejdere virkelig har gjort det godt, så kan du holde en firmafest for dem. Hvis du tænker, at det hurtigt kan blive en stor mundfuld at skulle stå for det, så er der hjælp at hente. Du kan nemlig bestille et eventbureau til at stå for det hele. Grunk Event er et eventbureau i København, som har stor erfaring i at arrangere firmafester for større og mindre firmaer i hele landet. Du kan læse mere her.

3 Giv dem en ekstra fridag

Noget som især vil kunne glæde mange, vil være at give alle dine medarbejdere en ekstra fridag. Afhængig af hvordan virksomheden hænger sammen, så kan du enten vælge at lukke helt ned en enkelt dag og give alle medarbejderne fri denne dag. Du kan også sprede fridagene over flere dage, så det ikke påvirker virksomhedens åbningstider. Dette kan du gøre alt efter, hvad du synes er mest optimalt for jer. En ting er sikkert og det er, at det vil være til store glæde for medarbejderne.

4 Giv dem en bonus

Hvis I har nået en høj omsætning, er kommet langt over budget, har nået et højt indeks eller lignende, så kan du overveje om nogle af pengene skal gå til dine medarbejdere. Det kan i den grad mærkes for medarbejderne, hvis de får en bonus.

 

Uanset hvilket tiltag du vælger til at forkæle dine medarbejdere, så kan du også selv for noget ud af det. Du kan nemlig sørge for at lade pressen vide det, så du får noget markedsføring ud af det. Hvis I er en stor virksomhed, så vil de store medier måske skrive om det, som da Ikea gav alle sine medarbejdere bonus. Hvis I er en mindre virksomhed, så kan det være at lokalavisen vil skrive om det.

Skriv en kommentar