Game of Thrones sæson 4 presser HBO Go

En af tidens absolut mest populære serier på de store streamingtjenester er uden tvivl Game of Thrones, som er tilgængelig på HBO. Serien har kørt i tre sæsoner, og er vokset og vokset i popularitet. I går havde første afsnit i sæson 4 så premiere.

I Danmark var der såvidt vides ikke nogen problemer med at se serien på den nordiske HBO, helt så smertefrit gik det dog ikke i USA, hvor brugere der ville se afsnittet på HBO Go blev mødt af dette triste syn “Fatal error – Failed to load the service error definitions”

Det skete naturligvis på grund af massivt pres på de amerikanske servere, da mange hunderede tusinde prøvede at se afsnittet på samme tid, hvilket altså var mere end de kunne klare. Det lyder naturligvis ikke som noget voldsomt problem, men det er ikke første gang, det er sket i de seneste måneder. Da sidste afsnit af True Detective havde premiere, skete det samme nemlig, hvilket har sat en smule spørgsmålstegn på kapaciteten af serverne til HBO Go, der er HBO’s online tjeneste, som fungerer på samme måde som HBO Nordic.

Der er dog nok heller ikke nogen tvivl om, at de er meget opmærksomme på problemet og får det udbedret snarest, ellers får de i hvert fald utvivlsomt mange vrede kunder på nakken, når de ikke kan få deres fix af Game of Thrones.

 

Skriv en kommentar