Gode grunde til at benytte sig af dansk streaming

Benon, France - January 21, 2018: Woman Holding a TV remote control and play Dardevil, a Marvel film that is an original creation of Netflix industry. Netflix Inc. is an American multinational entertainment company founded on 1997

Antallet af seere falder på flow-tv, mens flere og flere danskere benytter sig af diverse streamingtjenester. Her får du gode årsager til, hvorfor du skal bruge streamingtjenester, og hvilke tjenester du kan prøve af.

Der har aldrig været så lave seertal, når det gælder flow-tv, som der er i dag. Flow-tv er, når danskere ser programmer eller live-tv på kanalerne, som de betaler for i deres tv-pakker. Det kan blandt andet være X-Factor en fredag aften på TV 2.

Det skyldes, at streaming vinder frem. Flere og flere streamer på nettet, og der kommer flere og flere streamingtjenester, hvor du kan streame programmer enten gratis eller mod et månedligt beløb. Men hvorfor er det en god idé at benytte streamingtjenester? Det kan du få svar på her.

Du kan i øvrigt læse mere om dansk tv streaming her.

Se det, når du har tid

En af grundene til, at streamingtjenester er det nye sort hos danskerne, er fordi de kan se de programmer, som de vil, når de har tid. Når du bruger en streamingtjeneste, kan du blot logge på og se det program, du har lyst til, når du vil. Hvis du har travlt og må slukke for programmet midt i det hele, så er det heller ikke et problem. Så kan du blot se videre, derfra hvor du er nået til, næste gang du logger på.

Fleksibiliteten er meget værdsat af danskerne, og mange streamingtjenester tjener godt på, at brugerne ikke ønsker at være afhængige af at sidde foran fjernsynet på bestemte tidspunkter.

Se det, hvor du vil

En anden grund til, at du skal benytte streamingtjenester er, at du kan bruge dem lige meget, hvor du befinder dig. Streamingtjenester findes på diverse enheder gennem apps. Det vil sige, at du kan se programmer på din telefon, din tablet og din computer. Du kan både se det, når du har internet, men du kan også downloade programmer til offline-brug, så du kan streame, uanset hvornår og hvor du befinder dig i verden. Det er især populært for dem, der rejser meget. På den måde kan du se tv-programmer på farten og rundt i hele verden.

YouTube og Netflix er de mest populære tjenester

Der findes mange forskellige streamingtjenester. Der findes både tjenester, der er gratis at benytte, men der findes også adskillige tjenester, der kræver et abonnement. YouTube er en af de globalt største streamingtjenester. Det er meget udbredt i hele verden, inkl. i Danmark. Dog er besøgene på YouTube noget kortere, end når forbrugerne blandt andet logger på deres Netflix-profil. YouTube er gratis at benytte, men er en anderledes platform, hvor du blandt andet kan følge såkaldte youtubere, se musikvideoer og meget andet. Mens Netflix er en streamingtjeneste for film og serier. Netflix koster et symbolsk beløb på omkring 100 kroner om måneden.

 

 

 

Skriv en kommentar