Golden Globe nomineringer afsløret

Vi nærmer os slutningen på året, og det betyder naturligvis også, at vi nærmer os begyndelsen på næste år. Starten af året er som altid lige med award season i underholdningsbranchen.  Det er inden for de kommende par måneder, at der skal deles priser ud til de bedste film og ikke mindst de bedste serier.

De mest eftertragtede priser inden for film er uden sammenligning Oscar statuetterne, men Golden Globe nærmere sig mere og mere i prestige. Inden for film er Golden Globe allerede den ypperste pris, som alle gerne vil vinde, og de nominerede er netop blevet afsløret.

Netflix er som bekendt at få god succes med sine egne produktioner blandt kritikere og streamere verden over, og det viser sig endnu en gang også blandt de Golden Globe nominerede.

Her finder man nemlig eksempelvis Orange is the new Black, der er nomineret til bedste komedie ligesom Taylor Schilling er nomineret for bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie. Uzo Oduba (Crazy Eyes) er nomineret for bedste kvindelig birolle i serien.

Lige så godt ser det ud for House of Cards. Den er nomineret til bedste drama, Robin Wright er nomineret til bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie, og Kevin Spcaey er (naturligvis) nomineret for bedste mandlige.

Blandt andre streaming favoritter finder man True Detective, der er nomineret i kategorien for bedste mini-serie. Desuden er der et meget svært valg mellem Woody Harrelson og Matthew McConaughey der begge er nomineret til bedste mandlige hovedrolle. Måske de skulle give en delt pris – det ville i hvert fald ikke være ufortjent.

Du kan se alle de nominerede her – og langt de fleste af de serier du eventuel måtte mangle at stå er stort set alle tilgængelige på enten Viaplay, Netflix eller HBO – Thank God for streaming.

Skriv en kommentar