Golden Globe vinderne

I går blev det afsløret, hvem er kan kaldes sig for Golden Globe vindere og selvom der var mange oplagte vindere blandt alle modtagerne, så var der også nogle lidt opsigtsvækkende.

Eksempelvis var det nok lidt overraskende for en del, at der ikke var nogen priser til HBO’s fantastiske serie True Detective. I kategorien for bedste mini-serie gik prisen nemlig til Fargo. Det blev også Billy Bob Thornton der løb med prisen for bedste mandlige hovedrolle i en mini-serie foran Matthew McConaughey og Woody Harrelson.

En anden og måske endnu større overraskelse var, at Transparent der kan ses på Viaplay vandt prisen som bedste komedieserie, her var favoritterne Girls og Orange is the new Black, men det blev altså Transparent der trak det længste strå. Jeffrey Tambor vandt desuden også en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle i serien.

Det var nok også en smule overraskende at The Affair (HBO) vandt for bedste dramaserie, her slog den eksempelvis Game of Thrones og House of Cards. Sidstnævnte gik dog ikke tomhændet hjem, Keven Spacey gjorde i hvert fald ikke. Han vandt nemlig for bedste mandlige hovedrolle i en drama serie.

Hele listen af vinderne kan ses her

Skriv en kommentar