Gone Girl stjerne i Walking Dead spin-off

The Walking Dead har som bekendt været en gigantisk succes for AMC, som står bag serien. 6. sæson af serien begynder i det nye år, og lige siden den første sæson er den mere eller mindre bare steget i popularitet.

AMC har, som mange nok er klar over, besluttet sig for at lave en spin-off serie, for at udnytte populariteten, eller måske nærmere malke koen, alt efter hvordan man ser på det.

Den kommende spin-off serie, har fået arbejdsnavnet Cobalt (hvad den endelige titel bliver vides endnu ikke). Cobalt kommer til at foregå i samme univers som The Walking Dead, men et helt andet sted, og derfor naturligvis også også en helt anden rollebesætning.

Blandt disse bliver Kim Dickens, der skal spille den kvindelige hovedrolle i serien. Udover at spille den kvindelige detektiv, i David Finchers Gone Girl, har hun også medvirket i serier som Treme, Friday Night Lights, Lost og ikke mindst Sons of Anarchy, hvor hun spillede Colette, så hun har masser erfaring med at medvirke i serier.

Kim Dickens spiller som skrevet den kvindelige hovedrolle. Den mandlige, eller en af de mandlige, bliver spillet af Cliff Curtis, der i øjeblikket er mest aktuel i Gang Related.

Hvornår Cobalt forventes at have premiere er endnu uvist, det bliver dog et meget travlt år for Dickens. Udover at hun altså skal spille hovedrollen i Walking Dead spin-off serien, så medvirker hun også i tredje sæson af House of Cards, ligesom hun også medvirker i CBS’ nye serie Red Zone, der er en tv-film som forventes at blive starten på en serie alt efter modtagelsen.

Skriv en kommentar