Guide til elektronik i det smarte hjem

Selvom vi normalt her på siden skriver indlæg om streaming, og hvad der rør sig inden for TV-verdenen, vil vi også her komme med et indlæg omkring det smarte hjem. Det smarte hjem bliver mere og mere udbredt, og flere og flere hopper med på bølgen. Nu er også et godt tidspunkt at komme med, hvor flere og flere produkter bliver mere kompatible, med at kunne komme på nettet, og derfor har en eller anden form for smart integration, som du kan udnytte.

Lys

En af de helt åbenlyse vi ville starte ud med, er også en af dem, du nemmest kan komme i gang med, både at købe, men også at implementere i dit hjem. Med et smart lys er der mange funktioner, man pludselig kan indstille, hvor man dermed kan spare sig selv båd tid men også penge. Samtidig kan du også være med til at spare miljøet ved, at dit lys får smart funktioner.

Printer

En af de smarte genstande der har været på markedet i lidt længere tid, og derfor også er i flere hjem, er smarte printere. Printere der tilknytter sig netværket, og du derfor kan printe fra dem, uanset hvor du befinder dig i dit hjem og uden at være tilkoblet via kabel. Med en smart printer er det vigtigt også at have de rigtige blækpatroner, så du kan blive ved med at printe i høj kvalitet

Køleskab

En af de nyere ting der bliver mere og mere smarte, er ens køleskab. Der begynder så småt at komme flere og flere køleskabe, der tillader dig at forbinde dem til køleskabet. På denne måde kan du kontrollere flere forskellige ting, f.eks. om temperaturen i dit køleskab er korrekt, og i nogle køleskabe er der også kamera, så du altid, kan tjekke, hvad det præcist er, du har liggende i dit køleskab, selvom du måske er ude og handle ind.

Hjemmeassistenter

En af de ting mange folk vælger at bruge for at gøre alle de smart ting i ens hjem endnu smartere, er hjemmeassister. Amazon har Alexa, Google har Google Home og Apple har Siri. Der findes mange forskellige assistenter, som kan hjælpe dig igennem din dag med at oplyse dig om forskellige ting, eller skrue op og ned for lyset. Derfor kan det være en god idé at have sig en hjemmeassistent. De bliver også kun klogere og klogere med tiden, og vil derfor være bedre i fremtiden, end du måske synes de er i dag.

Skriv en kommentar