Hayu

Hayu Hayu

Er du til amerikansk reality-tv? Så er Hayu Nordics Danmark ikke til at komme uden om. Denne streamingtjeneste kan blandt andet bryste sig af at have alle afsnit af Keeping Up with The Kardashians tilgængelige på deres tjeneste. Hvilket muligvis er verdens mest populære reality-tv serie.

Guide: Sådan får du Netflix til kun 17 kr – helt lovligt

Hayu er ny i Danmark men ikke i det store udland

Det er NBCUniversal der står bag tjenesten Hayu og den er på ingen måder ny, men det er den i de nordiske lande og det er måske en af grundene til, at du ikke har hørt om tjenesten. Er du ikke til reality-tv er det en anden årsag til at du ikke har hørt om tjenesten, den består nemlig udelukkende af reality-tv.

I slutningen af 2017 kom Hayu til Norge og i 2019 er det nu også blevet muligt at få adgang til tjenesten i andre nordisk lande, her i blandt Sverige, Finland og slutteligt ikke mindst, Danmark.

 

Prøv Hayu gratis 1. måned
 

Fokus på amerikansk reality-tv

Du kan finde 3000 episoders reality TV på Hayu og indholdet udgives samtidig med at det publiceres i USA. Du kan dermed se de nyeste afsnit af blandt andet Top Chef, The Real Housewives mv. på selve udgivelsesdagen.

Hvem er målgruppen til denne streamingtjenste?

Ifølge Hayu selv, fokuserer de primært på unge kvinder og herudover unge mennesker. Derfor vil Hayu være størst i Danmark på de mest populære ungdomsserier, her i blandt The Kardashians. The Kardashians er også tilgængelig på den gratis ViaFree tjeneste, men her er ikke alle afsnit tilgængelige. En force ved Hayu er dermed at de har nyeste sæsoner og nyeste afsnit, af alle de populære reality-tv programmer, fra USA.

Hvilke enheder kan afspille Hayu?

Der findes apps til følgende afspilningsenheder: Apple TV, PC, Mac, iOs, Android og Amazon Fire TV. Tjenesten understøtter dermed alle de gængse afspillere – der er dog ingen rygter omkring applikationer til specifikke fjernsynsapparater endnu. Det er dog muligt at se Hayu på sit fjernsyn igennem ovenstående tjenester, eksempelvis igennem screencast fra PC eller Mac eller direkte igennem Apple TV.

Hvad koster Hayu?

Hayu ligger sig ikke i det høje spænde prismæssigt, men holder en lav pris på 49 kr. Og det er selvfølgelig muligt, ligesom på så mange andre tjenester, at få en gratis prøvemåned, hvor du kan teste Hayu af gratis og vurdere om du har lyst til, at køre med et fast abonnement.

Du behøves ikke oprette en brugerkonto hvis du har en iTunes eller Google Play konto

Hvis du downloader appen fra iTunes eller Google Play, kan du tegne dit abonnement direkte og køre betalingen over eksempelvis iTunes, i stedet for at oprette et separat abonnement. Det gør det nemt og enkelt at tegne et abonnement men også at opsige det.

Guide: Sådan får du Netflix til kun 17 kr – helt lovligt

Skriv en kommentar