HBO GO

Som de fleste nok er klar over, så er HBO i USA en betalingskanal lidt som vi kender det med TV3 og mange andre. I Home Box Office’s hjemland er kanalen altså ikke en streamingtjeneste, som vi kender den på vores breddegrader. Herhjemme er HBO enten via tablet, smartphone eller computeren. Denne mulighed har amerikanere også, der hedder det HBO Go, der som, navnet antyder det, er en mulighed, hvor HBO kan ses, når man er på farten.

Med HBO Go er det muligt at se alle ens yndlingsserier som Games of Thrones, Banshee, True Blood, Boardwalk Empire, Girls og alle de andre fantastiske muligheder der er på en af verdens bedste udbydere af kvalitetsserier.

I Danmark er der med andre ord ikke den store grund til at anskaffe sig HBO GO, da det i forvejen er sådan, at tjenesten fungerer. Desuden er HBO Go tilgængeligt i 50 amerikanske stater. For at se HBO Go kræver det at man har en amerikansk kabelforbindelse, der har en aftale med HBO. Dermed er det altså ikke som udgangspunkt muligt for en dansker at få adgang til HBO GO.

Og rent faktisk er der en god grund til at HBO Nordic burde lære lidt af HBO Go – Der er nemlig mange der har sukket efter AirPlay løsninger eller Apple TV apps af HBO til den danske/nordiske udgave, uden at få ønsket opfyldt, men HBO Go har fuld Apple TV understøttelse. Hvis ens Apple TV er indstillet til USA, dukker HBO Go op som en mulighed, men kan altså ikke  ses.

 

 • Og hvordan instiller jeg så mit apple tv til USA? Jeg syntes ikke rigtig jeg kan finde ud af det…

 • Kære Henrik

  Hvordan ser jeg herefter HBO programmerne?
  Det er jo ikke nok blot at have en HBO GO app. HBO kræver at man har tegnet et abonnement hos en amerikansk teleudbyder. Og så er man vel lige langt fra målet om at se de fede serier!?
  Eller er der noget jeg har misforstået.
  Venlig hilsen Brian

 • Hvordan aktivere man HBO Go på Apple TV?

  Jeg bliver bedt om at vælge et amerikansk udbyder for at logge ind, men sådan en har jeg jo ikke.

Skriv en kommentar