HBO-Nordic

Det er måske ikke alle, der som udgangspunkt er bekendt med HBO. Men bekendt med deres TV-serier og film, er du sandsynligvis alligevel. HBO har nemlig stået bag nogle af de største og mest populære TV-serier til dato og det er netop disse, du som bruger finder tilgængelige som VOD (Video On Demand) på tjenesten HBO Nordic.

HBO er kendt over hele verden, som en producent der tør tage chancer. HBO satser ikke kun på mainstream udgivelser, men laver lige så mange mindre produktioner, hvor serierne er hvad man måske ville betegne som niche-serier, men alligevel fanger de an hos forbrugerne og gang på gang spytter HBO, den ene succes ud efter den anden. Vidste du for eksempel at det første afsnit af hitserien fra HBO, Boardwalk Empire, kostede 100 millioner kroner at producere? Der er sidenhen blevet produceret 36 yderligere afsnit.

De nyeste afsnit, med det samme
En af de største forcer ved HBO, er netop, at der er tale om egenproduktioner og nogle få fra andre selskaber, så som Showtime, der blandt andet har den nye hitserie, Vikings. Det betyder også at HBO Nordic kan udsende deres nyeste afsnit, samme tid i hele verden, hvor det normalt er amerikanerne der får lov til at se de nyeste TV-afsnit, længe før os andre. HBO Nordic garanterer således at alle deres nyeste TV-serier er tilgængelige på HBO Nordic inden for 24 timer efter at de er blevet vist, for første gang.

Dette er et skridt i den rigtige retning, imod blandt andet piratkopier. En tendens vi her på redaktionen forventer at se i en stigende grad, forestil dig biograffilm der kunne streames en måned efter de ramte biograferne.

 

Opret dig på HBO Nordic her
 

Læs også hvordan du får dansk Netflix til kun 17 kroner helt lovligt

Udvalget af serier og film
HBO Nordic har på ingen måder et lige så veldefineret og stort bagkatalog, som eksempelvis Netflix, til gengæld er det der er at finde, kvalitet, i hvert fald det meste. For på filmsiden halter HBO-Nordic gevaldigt og med kun 125 forskellige film på hylden, må HBO Nordic siges at være den streamingtjeneste der har det mindste filmvalg på nuværende tidspunkt. Udover at der ikke forefindes mange film, er filmene også af mere eller mindre tvivlsom karakter, de fleste produktioner består af svenske film og ældre titler, noget der må formodes skyldes distributionsrettigheder og noget vi forventer HBO snart får gjort noget ved. HBO ejes nemlig af Time Warner, som har rettighederne til en enorm mængde af de bedste og største produktioner.

Serieoversigten hos HBO-Nordic bugner med indhold
Serieoversigten hos HBO-Nordic bugner med indhold

På seriesiden ligger HBO Nordic dog på ingen måder, på den lade side. Vi har her valgt at liste et lille udsnit af de tilgængelige serier på HBO Nordics streamingstjeneste.

 • The Wire
 • Boardwalk Empire
 • Banshee
 • Girls
 • True Blood
 • The Newsroom
 • Game of Thrones
 • Band of Brothers
 • Entourage
 • Eastbound and Down
 • Continuum
 • Masters of Horror
 • Rome
 • Generation Kill
 • House of Sadam
 • 30 Rock
 • The Sopranos
 • Six Feet Under
 • The Pacific

Ovenstående er kun et lille udsnit af det totale udvalg på HBO-Nordics streaming platform.

Platformsunderstøttelse
I forhold til YouBio og Netflix, er HBO-Nordic en helt ny tjeneste, som ikke tidligere har gjort sig erfaringer med streaming og det kan man godt fornemme, for der er mange begynderfejl og understøttelsen af forskellige platforme er ikke særligt velintegreret på nuværende tidspunkt.

Dette understøtter HBO Nordic af platforme

 • Windows
 • MacOSX
 • Android smartphones og tablets (2.3 og højere)
 • iPad, iPhone, iPod Touch, (iOS 4.2 og højere)
 • En række af Samsungs Smart TV (Fra serie 7 og opefter)
 • Apple TV –  igennem AirPlay
 • Apple TV – AirPlay understøttelse (Tilføjet marts 2015)
 • ChromeCast understøttelse (Tilføjet marts 2015)

Som det kan ses, understøtter HBO Nordic ikke det største udvalg af platforme og det kan irritere grusomt, som forbruger. Især det faktum at HBO i lang tid ikke understøttede Apple TV fuldt ud har været et irritationsmoment for mange. HBO slog i januar måned understøttelse for AppleTV til, men ikke med en decideret app, kun muligheden for mirroring hvilket ødelægger det primære format og forværrer oplevelsen markant. Er du til streaming på din iPad eller telefon er HBO Nordic dog helt med på beatet og her i marts 2015, er HBO Nordic også blevet tilgængelig på ChromeCast og nu også med rigtig AirPlay understøttelse (Ingen mirroring nødvendig)

Interfacet på HBO Nordics platform er bygget op omkring Googles Widevine samt Adobe Flash, hvilket synes en smule gammeldags, men det fungerer nu udmærket i praksis. HBO Nordic har selv flere gange på deres officielle Facebook-side udtalt at der var applikationer på vej til både Xbox 360 så vel som Playstation 3, endvidere skulle der kommer ordentligt understøttelse for AppleTV inden længe også.

På nuværende tidspunkt er det desværre stadig kun hvis du har det helt rigtige Samsung-TV, at du kan nyde HBO Nordics brede udvalg i den højeste HD-opløsinger (1080P ved 8 MBPS) og med ægte Sourrund lyd, andre må se sig begrænset til 4 MBPS og stereolyd.

Minimum systemkrav til computere
HBO Nordic er som sagt kompatibel med både Mac og PC. Dog skal du for at kunne afspille indhold fra HBO Nordic, have den nyeste version af Adobe Flash Player installeret på din computer, for at du kan afspille film og serier fra tjenesten, på din computer. Du skal være opmærksom på, at du kan opleve problemer med at benytte tjenesten, hvis du er hoppet over på Windows 8 som dit styresystem på din PC. Windows 8 er ikke 100% kompatibelt endnu, men der arbejdes løbende på at forbedre oplevelsen, i dette operativsystem.

Minimum krav til Internetforbindelse
Som så mange andre streamingtjenester, kan man klare afspilningen af film og serier på HBO Nordic, uden en større Internetforbindelse. Dette skyldes at det kun er dele af filmen, der løbende bliver sendt og det gør det muligt at streame indholdet live. For at benytte HBO Nordic anbefales det dog på det kraftigste at du minimum har en 1 mbit forbindelse til rådighed, for at se SD (Standard Definition, ikke HD) samt en 4 mbit linje for at se dine film og serier i High Definition. I forhold til kvaliteten, er der dog ikke noget du selv kan skrue på, det sker nemlig helt automatisk fra HBOs side af, har du ikke nok båndbredde tilgængeligt, bliver formatet automatisk sat til standard definition.

Brugerfladen
Selve brugerfladen på HBO Nordic, er meget mørk i det, i det de kører med sort baggrund og benytter store billeder til at fange øjet med og det fremstår da også næsten elegant, men gør det samtidigt sværere at få et overblik over hele kartoteket. Det hjælper heller ikke, at der ingen søgefunktion er, men at man er nødsaget til at navigere rundt imellem de forskellige menuer, for at finde sit indhold. Dog fungerer menu funktionen ganske godt og det er nemt at skifte fra serie til serie og afsnit til afsnit. Selve afspilleren fungerer ganske udmærket og en af de ting, der virkeligt gør at HBO skiller sig ud, er kvaliteten af deres undertekster som er lige i skabet. De er desuden langt nemmere at læse, end dem man finder hos eksempelvis Netflix.

HBO Nordics navigation kommer så absolut til kort, hvis man leder efter funktioner som favoritter, søgning på skuespiller eller relateret indhold. HBO Nordic laver selv en slags watchlist, kaldet My HBO, hvor den blander det indhold du har set tidligere med andet relevant indhold. Hvordan matches laves er uvist, men særlig præcist er det i hvert fald ikke.

Kun de to øverste serier er tidligere set. De andre forslag er ikke umiddelbart bygget på tidligere historik, som jeg ellers har megen af.
Kun de to øverste serier er tidligere set. De andre forslag er ikke umiddelbart bygget på tidligere historik, som jeg ellers har megen af.

En af de mest irriterende funktioner ved HBO-Nordic og et irritationsmoment der nu har stået på i godt og vel halvandet år, er undertekstaktiveringen. Hver eneste gang du starter et nyt afsnit af din yndlingsserie eller skifter til en ny film, skal du manuelt ind under undertekster og aktivere danske. At HBO ikke har gjort noget ved dette efter så lang tid, kan nok undre mange, i hvert fald er det med til voldsomt at nedjustere glæden over denne ellers super streamingservice.

Du skal vælge undertekster hver gang du starter et nyt afsnit
Du skal vælge undertekster hver gang du starter et nyt afsnit

Kan kun ses på 1 enhed af gangen
Selvom man med HBO Nordic må have op til 5 brugere på en konto, er der ikke megen brug for disse, for på HBO Nordic er det IKKE muligt at være flere brugere der bruger tjenesten samtidig. Det vil sige, at selvom du har adgang til fem kontis, kan du ikke sidde inde i stuen og nyde HBO Nordic, mens det også kører i soveværelset. En meget begrænsende funktion i mange hjem, hvor man netop bruger sine streamingtjenester i flere rum. Hos blandt andet Netflix, er der fin mulighed for at bruge tjenesten flere personer på samme tid.

 

Opret en bruger på HBO Nordic her
 

Priser og binding

Til at begynde med, var HBO Nordic meget aggresive i deres prisstruktur og krævede således at man bandt sig for intet mindre end en seks måneders periode og dette var vel og mærke, inden man havde mulighed for at afprøve tjenesten først. Der lød dog et ramaskrig igennem det ganske land og HBO Nordic, valgte at lytte til den stærke kritik og ændrede således deres prisstruktur og abonnementsvilkår. Derfor er det nu også muligt at nøjes med at købe sig adgang en måned af gangen, akkurat som det er tilfældet med Netflix, YouBio og de andre streamingtjenester.

HBO Nordic koster i skrivende stund 79 kr. per måned, at abonnere på, tilmelder du dig HBO Nordics nyhedsbrev, får du dog en hel måned gratis med.

Læs også hvordan du får dansk Netflix til kun 17 kroner helt lovligt

 • Er helt vild med HBOs streamingtjeneste, eneste problem som jeg ser det og som også bliver fremhævet i artiklen er den ringe understøttelse, for afspilning. Der er simpelthen ikke tilgængelige nok endnu!

  Udvalget af serier på HBO, er nærmest legendarisk.

 • I skriver at de viser Lost, men på den danske version af HBO nordic synes jeg ikke at kunne finde netop den serie?

 • Hej. Er alle sæsoner og afsnit tilgængelige for serierne på HBO Nordic, eller kan man risikere at der kun er de to seneste sæsoner? Eller endnu værre – som det nogle gange er tilfældet på Netflix og Youbio – at der er en “tilfældig” sæson, ikke den seneste og ikke den første, så der er ikke nogen ide i at gå i gang med den pågældende serie hvis man ikke har set de første sæsoner andetsteds.

  • Hej Bo,

   Jeg har endnu ikke oplevet en serie, hvor der manglede en sæson på HBO Nordic.

   Grunden til at Netflix eksempelvis ikke har alle sæsoner af en serie, skyldes rettigheder. HBO har selv rettighederne til størstedelen af deres indhold.

   • Det er altså lidt af en journalistisk overdrivelse når du siger, at der kun er fulde serier med alle sæsoner, det passer simpelthen ikke!

    Et hurtigt kik på HBO Nordics serier viser at for eksempel A Young Doctors Notebook (3 serie på deres liste) som kun indeholder sæson 2, Der ligger kun sæson 1 af Hell on Wheels, og endelig er det er ikke mange uger siden at jeg fik en mail fra HBO Nordic om at jeg lige kunne nå at se sæson 1 af Vikings inden den forsvandt!

    Der er sammenlagt hvis man tæller alt hvad der kan kravle og gå i skrivende stund sammen kun 102 serier tilgængelige på HBO Nordic (mod gud ved hvor mange på Netflix) alligevel giver du dem hele 5 stjerner i serier mens Netflix kun kan få 3 stjerner af dig, det forstår jeg simpelthen ikke!?

    Jeg er enig i at HBO Nordic har nogle af tidens pt bedste serier i deres katalog, og det er da også deres stærkeste kort, men her taler vi altså om 8-10 serier ud af 102 hvoraf højest 3-4 af dem er igang på samme tid, dertil kommer at man her modsat Netflix pænt må sidde og vente en uge på næste afsnit.

    Det er rigtigt at der er mange serier hos Netflix der ikke er up to date med de nyeste sæsoner, men det samme gælder jo for serier på HBO Nordic, tag førnævnte Hell on Wheels, og The Walking Dead som eksempler, til gengæld er mængden af serier tilgængelig på Netflix langt større end hos HBO Nordic, og flere af dem er eksklusiv til Netflix, eksempelvis Breaking Bad

    Hvad billedkvaliteten angår forstår jeg heller ikke at du kan svinge dig op på 4 stjerner? Flere at serierne (set i Januar 2014) var i det gamle 4:3 format hvilket i 2014 bare ikke er godt nok! Desuden fremstår flere af serierne (hos mig) grumset/grynet i kvalitet, hvor jeg hos Netflix ikke får andet end HD kvalitet.

    Du skriver rigtigt nok at man skal have det helt rigtige tv fra Samsung for at få fuld udbytte af HBO Nordic (Hvilket jeg som så mange andre ikke har) og at de ting som HBO Nordic understøtter er meget begrænset, alligevel bliver det til 4 stjerner ud af 5 i understøttelse? Hvordan kan du give den karakter når man skal have et af få modeller af Samsung tv for overhovedet bare at kunne se HBO Nordic direkte på sit tv, ellers er der kun lappeløsninger, som at koble sin PC til tv med HDMI stik (min løsning) eller via mirror over Airplay

    Du giver også topkarakter til brugerfladen, selv om du dog nævner væsentlige kritikpunkter, som at der ingen søgefunktion er, samt at det er svært at få overblik over hele kataloget, alligevel er du helt oppe at ringe på 5 ud af 5 stjerner!? Du skriver yderligere at HBO Nordic er med fremme på beatet hvis man er til streaming fra tablet eller telefon, men alligevel kan jeg konstaterer at både i Appstore og hos Google Play får HBO Nordics app 2 ud af 5 stjerner af brugerne!?

    Det er mig generelt en gåde hvad det er for en oplevelse DU har med HBO Nordic, som alle dem på Trustpilot (der sammenlagt har givet dem 1 stjerne) ikke har!? Nuvel smag og indtryk er individuelt, og jeg respekterer at din mening som anmelder er din personlige vurdering af produktet, men 5 stjerner alligevel!?

    • Hej Leif,

     Mange tak for din yderst fyldestgørende kommentar.

     Anmeldelsen er fra da HBO Nordic lige var startet op, og der er sket lidt ændringer siden da.

     Jeg har valgt at tage følgende af dine kommentarer til mig, understøttelse har jeg nedjusteret, da de stadig ikke understøtter nok enheder som det er. Jeg har selv altid haft mulighed for at se HBO Nordic på mit TV, hvor oplevelse af både brugerflade og teknik spiller. Derudover finder jeg HBO Nordic fantastisk på tablets.

     Serieudvalg har jeg nedjusteret med et halvt point. Jeg er stor HBO-fan og det afspejler sig helt sikkert også i min anmeldelse. Der hvor jeg føler de halter en smule på serieudvalget, er på de serier, de ikke selv har produceret som blandt andet dækker Walking Dead, som du nævner. Jeg syntes dog det er meget svært at sammenligne Netflix serier med HBOs, udover Breaking Bad og House of Cards, mener jeg ikke selv Netflix byder på noget interessant.

     Ift. Trustpilot, er jeg ikke stor tilhænger. Dem der poster herinde, vil ofte være dem, som ikke kan få HBO Nordic til at køre på deres TV eller medieafspillere. Det mener jeg ikke er et fair kritikpunkt af selve servicen, da den ødelægger synet på indholdet og udelukkende fokuserer på manglende understøttelse, frem for det ellers gode indhold.

 • hej
  jeg har den nye ipad og en aptv3 men kan ikke få hbo til at afspille via airplay burde det ikke være muligt ??
  ps kan god få afspille via airplay med itunes på aptv3

 • HBO er noget lort , de holder ikke ord og der sker intet hos dem. de virker nærmest lige glad med deres brugere.
  jeg er meld hos dem lige nu , men har længe vil stoppe det da de intet gør. som bruger ser man ingen ting ske. jeg har hele tiden lige givet dem 1 mdr. mere og så 1 mdr. mere , fordi jeg faktisk troede på HBO og jeg var en af dem der glædede mig helt vildt over HBO kom til DK.
  Men hold da op hvor er det skuffende , ingen ting sker der , intet. meget lidt nyt , det kan tælles på max to hænder.

 • Jeg må indrømme, at jeg også er en smule skuffet.
  De reklamerede med komplette serier og (som du også nævner) release umiddelbart med det samme.

  Jeg har to kritikpunkter:
  1. True Blood bliver først frigivet på HBO Nordic en uge efter at det er blevet vist på amerikansk tv
  2. Der findes pt fem eller seks sæsoner af Warehouse 13, men på HBO er der kun to tilgængelige, og deres Facebook-side fortæller, at der ikke er udsigt til at flere bliver frigivet.

  Altså, HBO Nordic holder ikke, hvad vi havde forventet af dem, om som de selv har reklameret for, øv.

 • er HBO gode til at streame sport? Som fodbold? Jeg overvejer HBO da telia tilbyde 2 måneder gratis. Men skal man have noget ekstra ved siden af hvor at kunne streame eller?
  Mvh Ali

  • Hej Ali,

   Nej – HBO Nordic har stort set ingen sport. Hvis du vil have sport, skal du kigge nærmere på Viaplay i stedet.

 • Jeg kan streame hbo på iPad, men når jeg via Apple tv vil se på smart tv hakker billedet, lyden udebliver og af og til går det helt i stå.
  Jeg kan godt ex. se dr via iPad og Apple tv på mit smarttv.
  Hjælp???

 • Hvir mange enheder kan HBO installeres på. Har pc, smart tv, tablet og mobil, som jeg gerne vil ga det på

 • Jeg brugte lidt tid på app store og læste de mange sønderivende anmeldelser der er her omkring HBO nordic app’en.
  Jeg valgte at skrive til HBO’s kundeservice for at høre hvordan det så med en opdatering af app’en som i skrivende stund sidst er opdateret oktober sidste år.
  Der blev svaret meget hurtigt, og de undrede sig over hvorfor jeg stillede spørgsmålet. Jeg gjorde, så venligt jeg kunne, opmærksom på de mange dårlige anmeldelser de havde omkring deres App til IOS.
  Igen lynhurtig svar fra kundeservice, det skal de alligevel have.
  Citat:
  “En del skriver at vi ikke understøtter Airplay mirroring, hvilket vi gør, men det slås til på en anden måde end fuldt Airlay. Nogle oplever også at det hakker, hvilket tyder på at brugeren ikke har nok båndbredde.

  Andre skriver at app’en crasher, lyden forsvinder eller billedet bliver pixeleret, hvilket ofte skyldes at internetforbindelsen ikke er stabil eller kraftig nok.”

  Jeg tog chancen og bestilte HBO, herre gud 79,- ud af vinduet i værste fald, og kan bare konstatere, at det bare ikke spiller.
  Selv med en yderst stabil 60/12 forbindelse. Og jeg mener stabil. Knægten spiller online dagligt, og tro mig DC ville blive kommenteret. Netflix kører derudad uden problemer, men HBO nej nej nej…Går i stå og smider lyd som vinden blæser.

  Det er bare ikke godt nok venner. Godt man ikke binder sig for mere end 1 mdr. af gangen. For så var jyden her gået gennem loftet.

  HBO lyt nu til hvad der bliver skrevet og sagt for Silvan, ellers spår jeg Jer en utrolig begrænset succes her i landet.

 • Hej.

  Jeg syntes i skulle se af og få det lavet sådan at alle med smart-tv kan se film hos jer uanset om man har Appel airplay og hvad det nu hedder, i begrænser selv jeres kundegrundlag på den måde. Kunne godt tænke mig HBO-Nordic, men da jeg har det nye Panasonic smart-tv så er det Netflix for mig, ærgeligt for i har nogle gode serier.

  René

 • Hej!

  Jeg har et SONY tv, med alm. internet adgang.
  Synes jeg har kigget mange steder, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan jeg får HBO, ind på det fjernsyn.
  Kan nogle fortælle mig, hvordan jeg gør det og om det overhovedet kan lade sig gøre.

  Venlig hilsen
  Lonni

 • Jeg tilmeldte mig (og betalte) i går. Jeg nød et afsnit fra serien Vikinger; men efterfølgende da jeg skulle se et afsnit af en norsk krimi, så begyndte billedet at hakke … til sidst gav jeg op. I dag får jeg den melding, at tjenesten ikke er tilgængelig i øjeblikket??? Er dette sædvanligt? Mvh Janne

  • Hej Janne,

   Det sker jævnligt hos HBO Nordic, især de aftener, hvor de udgiver nye Game of Thrones afsnit.

 • Til dem med Xbox findes der en super App til afspilning af HBO Nordic.
  Xbox er den eneste spillekonsol der understøtter HBO Nordic.

 • Kan det passe at Vikings er væk? Kan ikke finde den..?

 • Hej. Kan I sige noget om, hvornår man kan finde Vikings sæson 1 hos jer???

  • Hej Juliet,

   Vikings har tidligere været tilgængelig, det er ikke HBOs egen serie, men History Channels. Om den kommer tilbage vides ikke pt.

 • Faldt lige over denne anmeldelse – og tænkte at du nok her i begyndelsen af 2015 går og tænker ‘ja, det skulle jeg nok ikke have skrevet.’

  Tænker vi er enige om, at man i år 2015 skal kunne afspille TV-serier fra streamingtjenester på sit TV uden ledninger, uden problemer eller uden evt. et special-fjernsyn. Det kan man ikke på HBO Nordic

  Det faktum at HBO Go virker upåklageligt med f.eks. chromcast og HBO Nordic ikke gør, udstiller blot deres inkompetence endnu mere.

  Og ja, de har gode serier. Som de vil have, at jeg ser på min laptop eller telefon.

 • Hvorfor ville jeg dog tænke det? Ift understøttelse, skriver jeg jo netop at de halter her. Derudover har HBO Nordic netop åbnet op for både fuld AirPlay understøttelse samt Chromecast understøttelse, hvorfor det nu kun er få fjernsyn og afspillerbokse der ikke understøtter HBO Nordic, det gør sig gældende for mange af de store streamingtjenester.

  Nu har jeg så hele tiden både haft medieafspiller samt fjernsyn der har kunne håndtere HBO Nordic så tilgængelighed har ikke været et problem for mit vedkommende. Men som jeg også anerkender i min anmeldelse, var det et problem for mange.

 • Hej derinde
  Jeg har netop købt mit første smart tv et samsung tv serie 7 2015 årgang og forsøger at få aktiveret min HBO nordic konto men den skriver at jeg skal installere adope flash player og der kommer et link frem
  Når jeg aktiverer dette link kommer jeg til adobes website og jeg kommer frem til at skulle downloade adobe F Player men den siger da at Adobe F Player ikke uderstøtter my device ???
  er der nogen der kan hjælpe

  MVH
  IP

  • Hej Ivan,

   Prøver du at få adgang til HBO igennem dit fjernsyns browser? Det lyder lidt sådan. du skal downloade og hente HBO Nordic Appen i Samsungs AppCenter.

 • Hej – jeg må tilslutte mig koret af folk, der er utilfredse med HBO Nordic-app’en. Jeg har et nyt Samsung TV her fra 2015, og en 30 mbit internet forbindelse som kører upåklageligt. Netflix har jeg haft i flere år nu, og jeg og mine børn har oplevet ustabilitet med Netflix samlet set 2 gange på et par år, med flere timers brug om dagen. Det kører fuldstændig stabilt på TV’ets Netflix player. Fuldstændig. Men HBO playeren melder ca. en gang hver halve time, at “Vi undskylder. Der er problemer med at afspille videoer i øjeblikket”, eller noget i den retning, hvorefter lyden fortsætter uden billede. Og når man så lukker app’en ned, så har den alligevel streamet billedet bagved kan man se, fordi der i en brøkdel af et sekund vises nogle frames fra videoen, inden den lukker ned. Så det har med andre ord intet med netværksforbindelsen at gøre. Det er app’en der er noget crap. Det bliver man jo hurtigt ret træt af. Det er simpelthen sket så mange gange i den uge, jeg har haft det nu, at jeg på ingen måde vil betale for det, så længe det er sådan. Hvorfor kan de ikke bare få det fikset??? Det er jo ikke rocket science – det er bare en app, der skal levere lyd og billede synkroniseret i en lang stream. Come on… Fede serier, men jeg gider ikke de der afbrydelser hele tiden. Mærkeligt, at det ikke har højere prioritet, egentlig. Samsung Smart TV er da solgt i pænt mange eksemplarer over det ganske land, så man skulle tro, at det ville være et segment, som skulle ha’ lidt mere opmærksomhed fra dem, der sidder og styrer det her…

 • Hejsa nogen der ved om undertekster kan gøres større ved HBO …ligesom man kan ved netflix ?

 • Jeg har lige tilmeldt mig og skulle se Vikings ..Men ingen undertekster ?? ..

 • Kan man ikke ændre på farven på underteksterne? De er hvide og det kan være irriterende da de er svære at se når baggrunden på serien er lys.

 • Jeg har så lige’ nået maximum antal streams’. WHF….pardon my french.

 • Hej jeg vil høre om det blive lave om hvor mange der kan køre på en gang for vi er en familie på 4 og vi er 2 som gerne vil se på en gang på hver vores tv syns det er mange penge at give 100kr for at det kun er en der kan se af gang
  Mvh
  Tim

Skriv en kommentar