Her er de bedste gadgets løberen

Det kan være svært at tage sig sammen til at komme ud og løbe. Hvis vejret er gråt, koldt og kedeligt kan der være lidt sværere at finde motivationen frem, snøre skoede og komme ud på stierne eller vejene. Hvis man er ramt af en gal statistiker eller bare er glad for begrebet gamification, kan det blive lidt nemmere.

Der findes nemlig en lang række gadgets, der hjælper med at skabe denne motivation. De fleste kender nok app’en Endomondo, der viser dig om du er blevet hurtigere eller langsommere siden sidst. Du kan også få opdateringer omkring din hastighed mens du løber, hvilket også kan være motiverende.

Løbeskoene

Der findes utrolig mange former for løbesko, og hvile du ska vælge kommer an på mange ting. Det kommer for det første an på hvilken løbestil du har. Dette kan du få klarlagt i en løbetest. Det handler også meget om, hvor du skal løbe. Der er nemlig stor forskel på, om du løber i skoven og på stier eller du løber på asfalt.

Løbeur

En af de mest udbredte former for gadgets er løbeuret, hvor Garmin står bag nogle af de bedste og mest populære på markedet. Udover at de måler bedre end endomondo, så kræver det ikke at man har telefon med sig. Samtidig indeholder mange af dem også pulsmåler, så man kan holde øje med dette, mens man løber.

Musik i ørene

Der er rigtig mange af os, der foretrækker at have musik i ørene, når vi løber. Der har været været trådløse hovedtelefoner, men siden Apple lancerede deres AirPods, er det virkelig gået stærkt. Fordelen ved at vælge trådløse er naturligvis at du ikke skal tænke over om du nu kommer til at hive fat i ledningen osv. Hvis du har et AppleWatch af nyere dato, kan du høre trådløst via dette og slipper på den måde ved at skulle have en telefon med.

Skriv en kommentar