Hulu

Der er ingen tvivl om, at det er Netflix og HBO der er løbet med langt den meste opmærksomhed, når det kommer til de store amerikanske streaming tjenester, hvilket naturligvis hænger sammen med, at det er de to, der har gjort deres indtog på det danske marked. Det har Hulu endnu ikke gjort, men man kunne vel forestille sig, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det kommer til at ske. For Hulu har utrolig meget at byde på, men adskiller sig dog alligevel fra eksempelvis Netflix og HBO ved ikke selv at producere serier eksklusivt til dem.

Alt indenfor TV
En anden måde hvor Hulu adskiller sig fra Netflix og HBO, er når det kommer til det udvalg der er på tjenesten. Netflix byder udover en hel del tv-serier også på tusindvis af film, og det gør Hulu ikke. Der er flere tusinde film på Hulu, men langt størstedelen er af væsentlig ældre dato, da stort set alt fokus er rettet på tv indhold, både shows og serier. Hulu byder stort set på alt hvad der vises på amerikansk tv, og det er også derfor tjenesten ikke er kommet til Danmark endnu, da der er en masse tvivlsspørgsmål omkring rettighederne til de serier, som bliver vist på de danske kanaler, da de stort set alle sammen er at finde på Hulu.

Hvordan får du Hulu i Danmark?
Som nævnt er Hulu en amerikansk tjeneste der endnu ikke er lanceret på det danske marked, det betyder også, at du ikke bare kan hente app’en eller oprette dig som bruger på Hulu.com, der skal lidt mere til, og de veje du skal gå for at få adgang er ikke helt i tråd med dansk retspraksis. For at få en konto er du nemlig nødt til at have enten en udenlandsk dns eller tjeneste der skjuler din IP adresse, så Hulu ikke kan se hvor i verden du sidder. Desuden skal du enten have et amerikansk kreditkort til at betale med. Alternativt kan du også betale via PayPal, hvilket gør det lidt lettere. Du kan læse en mere udførlig guide her til hvordan du får Hulu i Danmark her

 

Læs vores Guide til at få Hulu i Danmark

 

Udvalgte serier
De viser de bedste serier fra ABC, Fox, SyFy, Comedy Central og mange andre af de amerikanske networks. Du kan blandt andet se følgende serier og shows, hvilket blot er en lille bitte procentdel af alle de ting Hulu byder på. Skulle vi skrive alle de serier du kan finde på Hulu, ville det tage flere timer, bare at læse listen af serier igennem.

 • The Daily Show with John Stewart
 • New Girl
 • Grimm
 • House
 • Saturday Night Live
 • The Vampire Diaries
 • Late Night with Jimmy Fallon
 • The Following
 • Bones
 • Hannibal
 • Prison Break
 • The Carrie Diaries
 • Gossip Girl

Hulu opdaterer deres serier hurtigere end eksempelvis Netflix, og der kommer hver uge mange tusind timers nye serier tilføjet, mens der på Netflix godt kan gå lidt tid imellem der bliver opdateret på nyt indhold på seriefronten.

 

Opret en bruger hos Hulu her
 

Reklamer…… og manglende undertekster
En af grundene til at mange af os streamer serier, er for at slippe for de reklamer som serierne er fyldt med på Kanal 5, 6‘eren, TV3, Kanal 4 osv. På Hulu slipper man ikke for reklamerne, hvilket er en af grundene til den lave pris af 8 dollars på trods af det enorme udvalg af nye serier, men det sætter nogle alvorlige ridser i lakken, at man ikke undgår reklamerne. Eftersom det er en amerikansk tjeneste, er der naturligvis heller ikke danske undertekster på indholdet, men på det langt det meste er der engelske.

Desktopversionen af Hulu er ikke specielt indbydende og visuelt er den langt fra lækker. Det samme gør sig gældende med app’en der kan hentes til iPhone og iPad. Det er enkelt og funktionelt, men ikke specielt flot lavet. Den store mængde indhold gør dog, at man kan tilgive dem for at have sparet lidt på designet.

Platformsunderstøttelse
Hvis du får adgang til Hulu gælder det ikke kun på din computer. Det er nemlig understøttet på både tablet, iPad og det kan også bruges på din Xbox360 eller Playstation 3 og Playstation 4, når den kommer senere på året. Hvis du ellers har lavet de rigtige “internationale” indstillinger kan du også få Hulu på dit Apple TV, hvilket naturligvis er et kæmpe plus. For 2 x 8 dollars kan du altså få adgang til både Netflix og Hulu og dermed stort set alt hvad amerikanske TV har at byde på (minus HBO).

Skriv en kommentar