Hvor er det bedst at streame sport?

Det har aldrig været mere populært og mere tilgængeligt at live-streame sport. Det betyder at du kan følge dit favorithold nærmest uanset hvilken sport du er vild med, men det betyder også at det kan være svært at finde rundt i de mange tilbud.

Hvis du vil have film og serier, så ved vi at Netflix og de andre streamingtjenester har os dækket, men hvor skal kigge hvis man gerne vil streame sport? Lad os se på et par af mulighederne.

Opret et abonnement

Det er muligt at oprette et live stream abonnement hos en streamingtjeneste der har rettigheder til de store sportsbegivenheder. I Danmark er de største Viaplay, Eurosport og Dplay, og de tilbyder alle en lang række af både store og små sportsbegivenheder. Der er også en række forskellige pakker og 24-timers pas til enkeltbegivenheder at vælge imellem. Ulempen ved et månedsabonnement er til gengæld at det let kan løbe op i 5-600 kroner om måneden.

Stream hos din bookmaker

Et spændende alternativ til at oprette et abonnement eller for eksempel et pas hos en streamingtjeneste er at streame hos en bookmaker med dansk licens. På den måde kan du se utroligt mange kampe og events hvis du bare har en konto. Det giver selvfølgelig også den fordel at man kan placere indsatser på kampene eller begivenhederne mens man følger dem. Fordelen er også at du hverken behøver at betale for et abonnement, eller for de enkelte begivenheder, men du skal dog som regel have penge til at stå på din spillekonto.

Hvilke sportsgrene kan man live streame online?

Uanset om det drejer sig om fodbold, basketball, håndbold, golf eller cykling, så finder du et sted hvor det er tilgængeligt at live streame med en af de to nævnte muligheder. Der er nærmest ingen begrænsninger, og du finder med garanti også både din anden, tredje og fjerde yndlingssport, uanset om det er skiskydning eller kunstskøjteløb, for ikke at nævne store begivenheder som EM, VM og OL.

Fodbold er stadig størst

Fodbold er verdens mest populære sport, men der var tid hvor en af de få fodboldkampe man kunne følge direkte på fjernsynet var den klassiske Tipslørdag med kampe fra den bedste engelske liga. Takket være internettet kan du nu live stream fodbold fra hele verden, og endda med ligaer så langt væk som Thailand, Sydamerika og Indien. Det faktisk over 80 år siden den første transmission af en fodboldkamp live på TV, nemlig i 1937, hvor BBC viste en specielt arrangeret kamp mellem Arsenal og deres reservehold.

Så hvad er den bedste løsning?

Det afhænger alt sammen af dig, din økonomi og dine behov. Det gælder om at finde den tjeneste, der kan give dig adgang til din favoritsport og derefter tager stilling til om du er villig til at betale det, det koster at oprette et abonnement. Alternativt tilbyder den gennemsnitlige danske bookmaker tusindvis af kampe om året til langt mere overkommelige priser, men husk at man skal være fyldt 18 år for at kunne tilmelde sig.

Skriv en kommentar