Idris Elba kan blive den næste James Bond

OK, indrømmet. Det her er måske ikke så meget en streaming nyhed, men da den omhandler en skuespiller fra et par af de bedste serier man kan se, har den fået lov at snige sig ind.

I øjeblikket sidder Daniel Craig trygt på tronen som James Bond, men meget tyder på, at at kun bliver i den kommende Spectre om så en enkelt mere, inden rollen gives videre til en anden.

Der har fået gået rygter om, at Sony overvejede at lade rollen gå til en sort skuespiller, og Idris Elba har før været nævn i den sammenhæng, og nu bliver der i den grad pustet liv i de rygter igen.

Der er nemlig dukket en mail frem (i den famøse Sony hacking skandale), hvor Sony Pictures topchefen Amy Pascal skriver til Elizabeth Cantillion, som er chef på Columbia Pictures, at Idris Elba burde være den næste Bond.

Idris Elba slog for alvor sit navn fast i en af historiens bedste serier The Wire, hvor han spillede Stringer Bell. Den rolle kan han ses i på HBO Nordic. Derudover bør du heller ikke snyde dig selv for BBC serien Luther, hvor han spiller titel og hovedrollen John Luther. Den kan ses på Netflix og har i skrivende stund 3 sæsoner.

Fox arbejder på et amerikans remake af serien, selvom den britiske på alle måder holder, og det er svært at se, hvem der skal erstatte Idris Elba i rollen.

Skriv en kommentar