Kirsten Dunst i Fargo sæson 2

En af årets store succeser blandt de nye serier har uden tvivl været HBO’s Fargo, der er baseret på Coen Brødrenes Oscar vindende film af samme navn. Det er ikke et remake, og Ethan og Joel er ikke selv med inde over serien (udover som producere), men den foregik i samme univers som filmen.

På grund af serien succes kom det ikke over en overraskelse for særlig mange, da det blev annonceret, at serien ville få endnu en sæson. Hvis man har set den første sæson, så ved man dog også, at den af naturlige grunde ikke kan have de alle de samme medvirkende.

Det bliver da heller ikke tilfældet, præcis som i den anden sæson af True Detective, så kommer der til at være et helt nyt hold medvirkende i forhold til den første sæson. Lige netop i Fargo’s tilfælde var der dog flere personer der i princippet kunne genbruges, da sæson 2 bliver en prequel til sæson 1.

Det er netop blevet annonceret, at Kirsten Dunst vil være at finde på rollelisten som Peggy Blomqvist, en kvinde der er gift med slagteren Ed, som bliver spillet af Jesse Plemons kendt fra blandt andet Friday Night Lights og Breaking Bad (hvor han spillede Todd). Peggy har ambitioner om at forlade den lille by, hvilket Ed alt andet en forstår.

En anden central rolle kommer til at være Lou Solverson, en tidligere politimand der har slået sig ned som café ejer. Han medvirkede også i den første sæson, men i en ældre udgave, hvor sæson 2 altså kommer til at foregå noget længere tilbage.

Hvem der skal overtage rollen som Lou Solversen fra Keith Carradine, melder historien endnu ikke noget om. En ting er dog sikkert og vist, og det er at anden sæson får premiere på HBO næste år.

Skriv en kommentar