Kom i gang med tv streaming

Kom i gang med tv streaming

Artikler på Stream-TV kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter og betalte.

Vil du gerne kunne se tv på farten, kan du med fordel komme i gang med tv streaming. Det er utroligt nemt, hurtigt og enkelt, og det koster ikke særlig meget at komme i gang.

Faktisk kan du komme i gang ganske gratis, hvis du bare gør brug af nogle af de gratis tv streamingtjenester på markedet som eksempelvis DR TV eller Youtube.

Få streamingtjenester med i dit mobilabonnement

Hvis du er smart, sørger du for at få dig et mobilabonnement, der giver dig adgang til en eller flere streamingtjenester i dit abonnement. Der er flere teleselskaber, der er begyndt at tilbyde adgang til streamingtjenester, hvis du opretter dig hos dem. Så er det simpelthen inkluderet i dit abonnement.

På den måde skal du ikke ud og betale ekstra for at få adgang til den enkelte streamingtjeneste. Så i stedet for at betale 99 kroner for et mobilabonnement og 99 kroner for en streamingtjeneste, kan du måske være heldig at få begge dele for en samlet pris på 119 kroner om måneden.

Streamingtjenester med i tv-pakken

Der er også flere tv-udbydere, der er begyndt at tilbyde streamingtjenester med i deres tv-pakker. Så hvis du eksempelvis køber en tv-pakke fra YouSee, kan du få en håndfuld streamingtjenester med i din tv-pakke foruden alle de almindelige kanaler.

Så er du allerede nu vant til at betale for en almindelig tv-pakke, kan det være en god idé at undersøge, om der er mulighed for at få streamingtjenester inkluderet i pakken fra din udbyder. Det kan være en god måde at spare udgifterne til streamingtjenester.

Vil du streame sport?

Hvis du gerne vil streame sport, er der en lang række streamingtjenester, der specialiserer sig inden for netop dette. Herunder gennemgår vi et par stykker af dem, samt hvilken form for sportsgrene du kan finde hos den enkelte tjeneste.

Viaplay

Viaplay ejes af Viasat, så du kan her se de sportsgrene, du typisk finder på Viasats tv-kanaler. Det kan være fodbold, boksning, MMA, Formel 1, speedway med mere.

Strive

Vil du gerne se spansk og italiensk fodbold, er Strive tjenesten for dig. De har eksklusiv adgang til netop disse to ligaer.

Eurosport Player

Vil du se Eurosport live, skal du have Eurosport Player. Her kan du følge med i alt fra cykling til skiløb og fodbold.

Her får du masser af film og serier

Er du ikke interesseret i sport, men derimod bare interesseret i at få adgang til en masse film og serier, er det en anden række af streamingtjenester, du skal kigge nærmere på.

Det kan eksempelvis være Netflix, HBO Nordic, Viaplay (uden sportsabonnementet) eller C More. Her får du adgang til en lang række film og serier, og du finder både nye titler samt en masse klassikere. Der burde være rigeligt at vælge imellem, hvis du bare vælger to eller tre af disse tjenester.

Tag streamingtjenesterne med dig overalt

Fordelen med streamingtjenesterne er, at du kan tage dem med dig overalt. Du kan tage dem med i sommerhuset, i båden, på ferie til udlandet eller bare på farten i bilen. Det eneste, du skal have for at kunne gøre brug af dem, er adgang til internettet i form af data på din enhed eller WiFi.

Hvis du gerne vil spare på dataen, er der også tjenester som Netflix og Viaplay, der tilbyder dig at kunne hente indholdet ned på din enhed, så du kan se det offline. Det er perfekt til den lange køretur eller flyvetur, hvis du gerne vil have underholdning tilgængeligt.

Få web-tv hos din tv-udbyder

Vil du gerne se de almindelige tv-kanaler via streaming, kan det lade sig gøre, hvis du er kunde hos en af de mange tv-udbydere. Udbydere som eksempelvis Stofa og YouSee har bygget deres egen web-tv app, så du altså kan streame dine almindelige kanaler fra din tv-pakke direkte på din telefon, tablet eller computer.

Det er ikke noget, du betaler ekstra for. Du skal bare dig en tv-pakke hos den enkelte udbyder, og så har du altså adgang til de tv-kanaler via web-tv appen, som du frit kan hente ned på din enhed.

Skriv en kommentar