Mange nye premierer på HBO

Der kan være lange perioder, hvor der ikke er premiere på nye sæsoner af serier, og så er der perioder, hvor der står i kø. Den sidstnævnte situation gør sig gældende lige nu på HBO.

I mandags var der nemlig en del premiereafsnit af vælge imellem. Der var eksempelvis premiere på det absolut første afsnit i serien Togetherness, der er skabt af Duplass brødrene Mark og Jay.

Der var også premiere på første afsnit af komedie dramaserien Looking, serien om Patrick, Dom og Agustín tre homoseksuelle mænd i San Francisco. Første sæson havde premiere for præcist et år siden, og nu er anden sæson altså også i gang.

Banshee med blandt andre danske Ulrich Thomsen gik i lørdags i gang med sin tredje sæson.

Der er nok ikke den store tvivl om, at den serie der er løbet med mest opmærksomhed er Girls, der er skrevet og instrueret af Lene Dunham, der også har produceret den sammen med Judd Apatow, og desuden også selv spiller hovedrollen.

Serien gik i gang med sin fjerde sæson, og der er lagt i ovnen til store forandringer, da Hannah står overfor at skulle flytte til Iowa.

Der sker med andre ord rigtig meget på HBO i øjeblikket, og der er mere godt på vej i løbet af de kommende måneder. Naturligvis ikke mindst Game of Thrones der rammer om nogle måneder.

Skriv en kommentar