Mike Myers indgår aftale med HBO

Det er blevet uhyre populært for streaming tjenester at indgå aftaler med skuespillere. Sidste år indgik Netflix en aftale med Adam Sandler, der skal lave en række komedier eksklusivt til Netflix. Sandler er en af de mest populære skuespillere på tjenesten, og derfor indgik de en aftale med ham.

I går kom det fra at Woody Allen har indgået en aftale med Amazon, der er begyndt at satse mere og mere på deres streaming. Dette kommer oven på deres succes med Transparent der vandt flere Golden Globes.

Nu har HBO så også meldt sig på banen, og har indgået en aftale Mike Myers, der udover film som Waynes World og Austin Powers også især er kendt for sin tid med Saturday Night Live, og er et stort komisk talent (der ikke altid kommer lidt godt til udtryk i hans senere film).

HBO’s overhoved Michael Lombardo udtaler “Mike Myers is one of the great comedy minds of this or any other era. The opportunity to collaborate with a talent of his stature is tremendously exciting”.

Mike Myers har tilføjet at han er yderst begejstret for at være hos HBO, hvad aftalen præcist går ud på, ja det melder historien ikke noget om på nuværende tidspunkt.

Skriv en kommentar