Minority Report får et pilotafsnit

Der er ingen tvivl om, at serier aldrig har været så populære som lige nu. Det vælter frem med den ene gode serie efter den anden, og man kan undre sig lidt over, hvordan selskaberne kan blive ved med at komme op med nye ideer til serier.

Noget af det som mange har kigget nærmere på er film, og hvilke film der egner sig til at blive lavet om til en serie. Senest lysende eksempel er naturligvis HBO serien Fargo, der er baseret på filmen af samme navn.

Nu kan der være endnu en på vej. I hvert fald har Fox godkendt et pilotafsnit af serien Minority Report. Det er endnu ikke endelig besluttet, om det bliver til en sæson, som naturligvis er en stor investering, men de har godkendt en pilotafsnit og ud fra det vil de beslutte sig for om de vil gå videre med serien.

Filmen fra 2002 blev instrueret af Steven Spielberg, som dog ikke skulle være involveret i serien. Tom Cruise spillede som bekendt hovedrollen, men ligesom Spielberg er han heller ikke involveret, i hvert fald maksimalt i en producer rolle.

Eftersom serien endnu ikke er blevet godkendt, vides det heller ikke hvornår serien forventes at få premiere.

Skriv en kommentar