Netflix ansætter professionelle ‘binge watchers’ til at bedømme deres indhold

Forestil dig at blive betalt for at sidde i sofaen med et tæppe og en varm kop kakao, mens du trykker på ’se næste afsnit’ uden skyldfølelse.

Streamingtjenesten ansætter nu personer til at kigge deres massive arkiv af indhold igennem. Især de uendelige mængder af film og serier, som ser ud til at miste seere hver uge.

Ifølge Esquire har Netflix oprettet et nyt jobopslag, hvor de søger en redaktionel analytiker af originalt indhold, hvis ansvarsområde er se Netflix film og serier, bedømme dem og skrive analyse af indholdet.

Stillingen er siden blevet fjernet og der er ingen detaljer om, hvad lønnen ville være, men forhåbentlig er der nok til at inkludere de uundgåelige popcorn- og snackudgifter.

Eneste krav til jobbet, er et fornuftigt kendskab til film og TV som helhed og evnen til at opsummere alt, hvad du har set.

Om mens Netflix planlægger at frigive 700 nye orginale shows i løbet af 2018, så du vil helt sikkert ikke løbe tør for arbejde. I april alene vil streamingtjenesten frigive ‘Lost in Space’ og fortsættelsen af David Letterman’s ’My next guest need no introduction’.

Skriv en kommentar